Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Párik z domu vydurili duchovia, levitujúce plachty i výkriky!

Záhadný kruh sa pomaly pohybuje po izbe Zobraziť galériu (3)
Záhadný kruh sa pomaly pohybuje po izbe

CHESHIRE - Manželský pár žijúci v grófstve Cheshire len veľmi nerád opúšťal svoj dom. Donútili ich ale k tomu podivné úkazy, ktoré sa v ňom diali.

Francúzskeho muzikanta Jeana Marca Mariolea (64) a jeho ženu Charlotte (53) už pár týždňov po tom, ako sa presťahovali do svojho nového príbytku z 19. storočia, prenasledovali desivé úkazy, ktoré im naháňali strach. Z nočného spánku ich rušil nevysvetliteľný rachot, v izbách sa pohybovali záhadné svetelné kruhy a ich plachty levitovali. Údajných duchov dokonca zachytili i bezpečnostné kamery!

Manželia po týchto zážitkoch neváhali ani minútu, zbalili si veci a odišli do neďalekého hotela. Párik si už najal exorcistu, ktorý má dom očistiť od zlých duchov. Charlotte povedala, že vrchol všetkého bol, keď ju "niečo" zamklo v kúpeľni zatiaľ čo ona si umývala tvár.

"Bolo to skutočne strašidelné, dvere za mnou sa zabuchli a to nebolo ani otvorené okno, ktoré by spôsobilo prievan. Sprchový záves sa z ničoho nič začal odhŕňať. Bola to tá najdesivejšia vec, akú som kedy zažila."

Jean Marc povedal, že často počas hry na piano cítil, akokeby mu niekto dýchal na krk. "Už sme toho mali po krk. Stále nás niečo prenasledovalo. Na stenách sa objavovali čierne siluety a v noci sme počuli výkriky, bolo to ako z hororového filmu. A nemusím snáď ani dodávať, že takéto veci neprospievajú ani vášmu sexuálnemu životu."

Párik uvažuje o tom, že sa presťahuje do Francúzska. "Chceme mať už konečne pokoj a hlavne sa poriadne vyspať," dodáva Charlotte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu