Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Moslimský kazateľ bil a kopal deti v mešite!

Väčšina žiakov dostane pár úderov. Zobraziť galériu (5)
Väčšina žiakov dostane pár úderov.

LONDÝN/BRATISLAVA - Moslimského kazateľa (59) zatkli za údajné napadnutie detí v mešite, po tom, čo Channel 4 včera odvysielal tajne natočené zábery. Muž bije a kope deti počas vyučovania Koránu v islamskej škole v anglickom meste Keighley.

Amatérske zábery ukazujú deti vo veku od šiestich rokov, ako sedia na podlahe veľkej miestnosti v mešite, jeden z najväčších v krajine. Chlapci sú zhrbení nad drevenými lavicami, pri učení Koránu v arabčine sa hojdajú dopredu a dozadu.

Muž s dlhou bielou bradou v tradičnom oblečení sedí v čele triedy. Pravidelne vstane a chodí medzi chlapcami. Občas na niektorého zdvihne ruku a capne ho ťažko po hlave alebo chrbte. Niektorí si vyslúžia aj viacero buchnátov naraz. V jednom momente má dokonca dieťa kopnúť.

Len za dva dni natáčania v decembri 2010 mala kamera zaznamenať najmenej desať incidentov za menej ako tri vyučovacie hodiny. 

Polícia na základe záberov 59-ročného muža zatkla a prepustila na kauciu až do ďalšieho vyšetrovania. Taktiež očakáva plnú spoluprácu s moslimskou asociácou v Keighley.

 

Video nie je vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou



Moslimský kazateľ bije deti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu