Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vyhral 2,7 milióna eur, ide robiť autobusára!

Žeby mu výhra nestačila? Zobraziť galériu (2)
Žeby mu výhra nestačila?

LONDÝN/BRATISLAVA - Mohol by šoférovať Ferrari či Porsche! Namiesto toho Kevin Halstead (47), výherca v prepočte 2,7 milóna eur, oznámil, že sa vracia späť k práci autobusára, ktorú miluje.

Kevin bol späť v práci prvýkrát od výhry 2 302 668 libier vlani v marci. "Chýbali mi autobusy. Keď niečo robíte 17 rokov a potom s tým náhle prestanete, je to divné. Žartovanie mňa a mojich kamarátov mi chýba viac než čokoľvek iné. Vrátim sa o pár mesiacov na neformálnej báze, ako a kedy chcem," hovorí boháč. 

Kevin  šoféroval linku 125 z Boltonu do Prestonu každý deň od roku 1994. Za volant svojho autobusu sa vrátil, aby podporil novú lotériu stieracích žrebov. "Môj život sa zmenil, ale ja nie. Šoférujem Range Rover, ale mám ešte aj môj starý Renault Laguna," vysvetľuje. 

Aj napriek víťazstvu, Kevin stávkuje každý týždeň a šťastie majú zjavne v rodine. Jeho matku delilo jedno číslo od výhry 10 miliónov libier, takto si odniesla iba 2 500.

Na stretnutie s Kevinom sa tešia aj jeho bývalí spolupracovníci. "Kevin je tichý chlap, ktorý si robí svoju prácu. Stále je nohami na zemi, teraz ako aj predtým," hovorí jeden z nich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu