Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z bacuľky anorektička, po diéte vážila 38 kíl!

Lauren po schudnutí vyzerala ako kostra Zobraziť galériu (2)
Lauren po schudnutí vyzerala ako kostra

LONDÝN/BRATISLAVA - Takmer zomrela! Lauren Brudenellová (19) bola vždy väčšia ako jej priatelia. Vážila 104 kíl a musela znášať posmešky od spolužiakov aj detí z okolia . Keď mala 16 rokov, rozhodla sa to zmeniť a dala sa na diétu. Tú však nedokázala zastaviť.

Všetko sa začalo v júli roku 2008, keď na fotkách zo školského plesu videla natešené dievčatá a ona jediná sa mala chuť schovať. Pri štíhlych tínedžerkach sa cítila obrovská. Preto urobila niečo, čo urobí snáď každá žena v istej fáze svojho života, prešla na diétu.

Na rozdiel od väčšiny, ale začala byť chudnutím tak posadnutá, že takmer prišla o život. Za menej ako dva roky sa dostala na váhu neuveriteľných 38 kíl a museli ju hospitalizovať v nemocnici.

"Nenávidela som, že som oveľa väčšia, než všetci moji priatelia, tak som našla riešenie a začala s diétou," hovorí Lauren z anglického Buckinghamshiru. "Ale stratila som viac ako 66 kíl  potom, čo som sa takmer vyhladovala. Zašlo to príliš ďaleko, a nemohla som to zastaviť," dodáva.

S diagnózou anorexie jej začali pomáhať odborníci a mladá žena sa pomaly dostáva z najhoršieho, v súčasnosti pri výške 169 cm váži 51 kíl.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu