Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dievča (11) do väzenia pašovalo pištoľ a desiatky mobilov

Pašovaný tovar mala pripevnený na chrbte
Pašovaný tovar mala pripevnený na chrbte

MEDELLIN - Väznica v západokolumbijskom Medellíne dolapila jedenásťročné dievča, ktoré sa pokúsilo do nápravného zariadenia prepašovať desiatky mobilných telefónov a revolver. Informoval o tom spravodajský web BBC.

Strážna služba detskú pašeráčku odhalila, keď ich upútali "nepravidelné tvary" pod dievčatiným svetrom. Pri následnej prehliadke objavili 74 mobilov a revolver, ktorý mala lepiacou páskou pripevnený k chrbtu.

Dievča tvrdilo, že ide navštíviť príbuzného, ktorý si odpykáva trest za nedovolené držanie strelnej zbrane. Sprevádzala ju dvadsaťpäťročná žena, ktorá sa označila za jej sestru.

Podľa vedenia väznice prešla dvojica jednu bezpečnostnou kontrolou, kde sa overovala totožnosť. Cez druhé stanovište, kde sa vykonávajú osobné prehliadky, sa dievča snažilo prekĺznuť. Práve tu podivné výstupkami upútali pozornosť patroly.

Pred niekoľkými dňami ohlásila väzenská služba v Kolumbii ďalší kuriózny prípad. Niekdajší senátor usporiadal vo väzbe v bogotskej väznici štedrú oslavu narodenín. Už skôr si svoju celu dvojnásobne rozšíril tým, že prebúrali múr do susednej cely. Zadržiavajú ho kvôli podozreniu, že bol v spojení s istou polovojenskou skupinou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu