Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Ohrdnutý mladík dobodal na českej stanici dievča!

Mladík obťažuje svoju náhodnú obeť
Mladík obťažuje svoju náhodnú obeť

BRATISLAVA/FRÝDEK-MÍSTEK - Mladá cestujúca (25) prechádzala cez stanicu v českom Frýdku-Místku. Odrazu sa k nej priblížil divný mladík (21) a začal ju nevyberane obťažovať. Snažila sa ho ignorovať a pokračovala v chôdzi. Tým však zranila ego agresívneho muža, o pár minút ju našli pred budovou dobodanú!

Svedkovia uviedli, že muž dievča niekoľkokrát bodol, rany zasiahli napríklad obličku. Pritom na ňu vulgárne kričal a vyhrážal sa ďalším útokom. "Ide o zvláštneho impulzívneho páchateľa, u ktorého hrozí, že by mohol podobný útok zopakovať," vyjadril sa v utorok po incidente hovorca miestnej polície Ivan Žúrovec.

"Žena utrpela početné zranenia. V dobe zásahu záchranárov bola pri vedomí, jej stav sa javil ako vážny. Prišiel po ňu vrtuľník ostravskej záchrannej služby," uviedol pre český portál iDnes.cz hovorca záchranky Lukáš Humpl.

Policajti mali šťastie, agresora pri obťažovaní zachytili kamery stanice. V stredu večer sa ho zmocnila zásahová jednotka kukláčov. "Policajti zadržali muža, ktorý je podozrivý, že (...) dobodal 25-ročnú ženu. Kriminalisti včera čin prekvalifikovali na pokus o vraždu," potvrdila dnes hovorkyňa moravskej polície Soňa Štetínska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu