Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Starý mládenec chcel znásilniť dievča zo salónu krásy

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA – Bola v úplne "inej lige", nezamestnaný starý mládenec Jozef Barla (50) však svoje pudy na uzde neudržal. V banskobystrickom salóne krásy zaútočil na mladú zamestnankyňu (22). Mal jasný zámer, chcel sex!

Udalosť sa stala v auguste 2009. Barla cez obed zneužil neprítomnosť ľudí v salóne a začal dievčaťu siahať na prsia. Snažil sa jej strhnúť aj vrchnú časť šiat. Hoci sa bránila, zvalil ju na zem a chcel jej strhnúť nohavičky.

Zúfalá dievčina ho začala kopať. Podarilo sa jej vstať a chcela ujsť. Barla ju dobehol a zvalil na gaučovú sedačku. Mladá žena násilníka stisla okolo krku, čo sa ukázalo ako dobrá taktika. Barlu chuť po chvíli prešla a zo salónu ušiel.

Na Okresnom súde v Banskej Bystrici sa Barla priznal. Za svoje konanie dostal tri roky podmienečne, zákaz požívania alkoholu a povinnosť absolvovať protialkoholické liečenie.

Prokurátor nebol s rozsudkom spokojný a odvolal sa s tým, že Barla by si mal odpykať trest vo väzení. Odvolací senát mu vyhovel a Jozefovi dnes uložil trest dva roky nepodmienečne. Rozhodnutie je právoplatné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu