Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Slovenka (20) porodila do WC a na dcérku stúpila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ - Mladé dievča zo Slovenska sa dnes postavilo pred súd, ktorý ho viní z vraždy vlastnej novonarodenej dcérky! Žena sa priznala, že smrť dieťaťa spôsobila, šokujúci skutok sa podľa nej stal nešťastnou náhodou.

Dievča v Česku niekoľko mesiacov pracovalo. Ako dnes priznalo, svoje tehotenstvo od začiatku tajilo a to aj pred svojím priateľom. Žena nechodila na lekárske prehliadky, pre dieťa nechystala ani žiadnu výbavičku. Nebolo to prvýkrát, čo nosila pod srdcom potomka, predchádzajúcu situáciu riešila interrupciou.

Deň pred osudnou udalosťou ju údajne trápili bolesti chrbta, popísala dnes pred súdom. Lekár jej dal upokojujúce injekcie, odhalil pritom jej tehotenstvo. Predpokladal, že je asi v piatom mesiaci. Na druhý deň ju pochytili pôrodné bolesti. Odišla na toaletu, kde po nejakej dobe vytlačila živé, zdravé dieťatko. Namiesto toho, aby sa oňho za pomoci lekárov postarala, vybrala ho z WC, kde jej pri pôrode spadlo a sama vytrhla pupočnú šnúru.

Dieťa začalo plakať, zobrala ho do rúk a zatrepala s ním. Podľa vlastných slov bola slabá a rozrušená a nevie, či ho potom pustila alebo či spadlo samo. "Keď som ho chcela prekročiť, aby som ho zdvihla, neuvedomila som si, že mám ešte stále stiahnuté tepláky a stupila som naňho," dodala.

Dcérku vzala, doniesla do izby, zabalila do deky a nechala ležať na zemi. Zavolala priateľovi, že porodila mŕtve dieťa a išla sa osprchovať. Záchranári, ktorých priateľ zavolal, už doráňanému novorodencovi nedokázali pomôcť. Súd v Plzni Slovenku obvinil z vraždy, proces s ňom bude pokračovať deviateho a desiateho februára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu