Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pinza krotil psychológ

Z Pinza sa po návšteve psychológa stal úplne iný človek. Zobraziť galériu (6)
Z Pinza sa po návšteve psychológa stal úplne iný človek.

BRATISLAVA - Byť uväznený v dome Veľkého brata je poriadna záťaž na nervy. Milan Pinzo Pinzík (43) by o tom vedel rozprávať.

A keďže si svoju podráždenosť ventiloval vulgarizmami a neustálym rebelantstvom k príkazom Veľkého brata, ten sa rozhodol potrestať ho nomináciou na vyhadzov. To však bolo na vynervovaného Žilinčana priveľa. A tak požiadal o pomoc psychológa!

Stiesnené priestory, neustály dohľad kamier či ponorková choroba z ostatných súťažiacich spôsobili, že Pinzovi už niekoľko dní poriadne „tečú“ nervy. Nominácia na vyhadzov všetkému nasadila korunu a Pinzo sa rozhodol zveriť do rúk odborníkovi - psychológovi. Strávil s ním v spovednici osamote takmer pol druha hodiny. Vyspovedal sa mu a uvoľnil tak všetko napätie, ktoré ho po tieto dni ťažilo. Pinzo sa snažil zistiť aj to, ako ho vnímajú diváci.

Psychológ je však viazaný tajomstvom, a tak sa zvedavý Žilinčan nič nedozvedel. Napriek tomu mu návšteva odborníka veľmi pomohla. Od tej chvíle je ako vymenený. Plný pokoja, energie, už druhý deň seká dobrotu a vôbec neprotestuje proti príkazom Veľkého brata. Že by nová taktika?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu