Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pinzo mal kvapavku!

Finalista Big Brother-Súboj nakazil štyri ženy. Zobraziť galériu (3)
Finalista Big Brother-Súboj nakazil štyri ženy.

BRATISLAVA - V dome Veľkého brata sa odkrývajú vážne tajomstvá. Súťažiaci dostali včera úlohu diskutovať o tom, čo najhoršie vo svojom živote urobili. A Milan Pinzo Pinzik (43) sa veru mal čím "pochváliť". Priznal, že mal v minulosti kvapavku! Pred svojimi sexuálnymi partnerkami ju dokonca zatajoval a nakazil tak až štyri ženy.

V luxusnej časti domu sa včera preberali horúce témy. Každý finalista sa mal otvorene vyspovedať, za aký hriech, ktorý v živote spáchal, ho svedomie hryzie najviac. Pre Pinza bola táto úloha mimoriadne ťažká. Napokon však pozbieral všetky svoje sily a vyšiel s pravdou von. Poriadne zhlboka sa nadýchol a priznal, že kedysi chodil naraz s piatimi ženami! Tým to však ešte nekončí. Posledná z nich ho totiž nakazila vážnou pohlavnou chorobou - kvapavkou. A Pinzikova reakcia?

Namiesto toho, aby na to upozornil svoje zvyšné štyri priateľky, mlčal a užíval si s nimi i naďalej! "Cítil som sa trápne," znelo jeho chabé odôvodnenie. Bol dokonca taký zbabelý, že to obrátil proti nim - každú obviňoval, že práve ona musela nakaziť jeho. To je teda poriadna sila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu