Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šakalova exmanželka: Klamár, to on mi zabil syna!

Šakal pri zapaľovaní sviečky za svojho syna plakal. Zobraziť galériu (13)
Šakal pri zapaľovaní sviečky za svojho syna plakal.

BRATISLAVA - Hrôza! Smrť dvojročného chlapčeka, ktorého finalista jojkárskej reality show VyVolení Milan Šakal Maruniak (50) na Dušičky srdcervúco oplakával, má - podľa tvrdení jeho exmanželky - na svedomí práve on!

A dokonca to nebol ani jeho vlastný syn, ale prvorodené dieťa Emílie B. (50), s ktorou sa Šakal oženil. Prečo klamal? Vymyslenou story o rodinnej tragédii hrá divákom na city? Šakalove klamstvá už nemohla ďalej počúvať jeho prvá manželka pani Emília a rozhodla sa pravdu o úmrtí svojho synčeka rozpovedať týždenníku Život. Napriek tomu, že sa tento zúrivý automechanik dušoval pred obyvateľmi vily VyVolených, že chlapec, ktorého usmrtila duševne chorá matka, bol jeho syn, nie je pravda. Nikdy ho vraj neuznal za svojho.

A aj s chlapčekovou smrťou to malo byť inak! „Jeho vinou zomrel a ja som si za to vytrpela osem rokov vo väzení,“ hovorí utrápená žena. V tú noc, keď k tragédii došlo, sa chlapec zobudil s plačom. „Milan znervóznel, kričal naňho,“ spomína. Potom Milan Maruniak údajne tak udrel chlapca, že zostal na zemi ležať v bezvedomí. Šakal mal cestou do nemocnice prehovoriť nešťastnú ženu, aby vzala vinu na seba. Hoci neskôr svoju výpoveď odvolala, za tento čin si odsedela osem rokov. Šakalovmu srdcervúcemu príbehu, zdá sa, neuverili ani diváci. Nedávno totiž bola do vily doručená takáto esemeska: „On tu ide hrať na city Slovensku, že mu zomrel 2-ročný synček. Ale bol to on, kto ho zabil, ten psychopat!“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu