Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Desperado sa stretol s mŕtvou matkou!

Desperado hral svoju úlohu dokonale-stále tvrdil, že pani Margitu nepozná. Zobraziť galériu (4)
Desperado hral svoju úlohu dokonale-stále tvrdil, že pani Margitu nepozná.

BRATISLAVA - Bol to šok! Včera sa finalista VyVolených Roland Desperado Ricco (30) stretol so svojou údajne nebohou matkou. Margita Páleníčková (46) prišla "zo záhrobia" navštíviť prvorodeného syna priamo do vily na bratislavskú Kolibu. "Som tvoja údajne mŕtva matka," chrstla Desperadovi do tváre hneď po tom, ako vstúpil do spovednice.

Pani Margita mala zo stretnutia s vlastným synom strach a obavy. Chcela mu pred kamerou povedať, že ona je jeho matkou a je živá. Netušila, akú reakciu táto informácia v Desperadovi vyvolá.

Skôr, ako sa jej syn pobral do spovednice, podelil sa o svoj smutný životný príbeh s pozorne načúvajúcim Rokym. Hovoril mu, že je sirota a nikoho na tomto svete nemá. Studenou sprchou preňho preto bol okamih, keď prekročil prah spovednice. Sedela tam jeho matka, ktorú vlani navštívil, no teraz všetkým tvrdil, že zomrela pri jeho pôrode...

"Roland, vieš kto ja som? Tvoja údajne mŕtva matka," šplechla mu do tváre pani Páleníčková. Takéto stretnutie Desperado veru nečakal. Svoju rolu opusteného chlapca z detského domova sa však rozhodol hrať až do konca. "Ja vás nepoznám a nikdy som vás nevidel," boli jeho prvé slová. Vzápätí mu na čele vystúpili kropaje potu. Pani Margita už mala všetkého dosť a rozhodla sa osviežiť mu trochu pamäť. Dôrazne mu povedala, že nikdy ho nik neadoptoval a v jeho žilách vôbec nekoluje talianska krv. "Cigánom si sa narodil, a ním aj zostaneš! To ja som ťa porodila," vykričala nekompromisnú pravdu Rolandovi do očí.

Tieň pochybností vniesol do celej situácie samotný Desperado, keď povedal, že pani Margitu nepozná. Zakrátko však vyhútal novú story, podľa ktorej si ho táto žena adoptovala. "Ak chceš, dáme si urobiť vyšetrenia DNA," vyzvala ho matka, ktorej sa už začali tisnúť slzy do očí. Po chladnej rozlúčke sa urazený Desperado vrátil medzi spolubývajúcich do vily a ďalej hral obľúbenú rolu siroty.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu