Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Desperado: Zaujíma sa oňho polícia!

O Desperada sa začala zaujímať polícia. Zobraziť galériu (4)
O Desperada sa začala zaujímať polícia.

BRATISLAVA - Už si poňho prišli! Muži zákona včera ráno začali v Jojke prešetrovať finalistu Rolanda Desperada Ricca (30), ktorý neoprávnene používal vysokoškolský titul magister a pravdepodobne sa tým dopustil podvodu. Nedoštudovanému pokrývačovi za to hrozia až dva roky väzenia!

Policajti si na Desperada posvietili včera ráno a zavítali priamo do produkcie VyVolených v areáli TV JOJ na bratislavskej Kolibe. "Overovali si, či vieme o tom, že Desperado používa vysokoškolský titul, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou nemá," povedal hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Nepolepšiteľný klamár sa s vymysleným akademickým titulom pýšil už na kastingoch do jojkárskej šou a prihlásil sa ako Mgr. Roland Ricco. Jeho matka Margita Páleníčková však tvrdí, že žiadnu vysokú školu nemá a diplom, ktorý by mal údajne vlastniť, si zrejme niekde kúpil. Na Desperadove klamstvá vraj pred časom prišiel i jeho bývalý zamestnávateľ, u ktorého pracoval ako manažér reštaurácie a po pár týždňoch dostal padáka.

Ak by vyšetrovateľ tento Riccov výstrelok klasifikoval ako podvod, v chládku by si mohol posedieť až dva roky. "Kto na škodu cudzieho majetku seba alebo iného obohatí tým, že uvedie niekoho do omylu, alebo využije niečí omyl a spôsobí tak na cudzom majetku škodu, potresce sa odňatím slobody na 2 roky," potvrdil hovorca ministra spravodlivosti Richard Fides.

Nateraz Jojka nemieni s výmyselníkom Desperadom nič robiť a zostáva naďalej obyvateľom luxusnej vily. Jeho osud budú mať v rukách spolubývajúci a diváci, ktorí ho môžu vylúčiť v esemeskovom hlasovaní.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu