Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Playboy Rocky balí jednu za druhou!

Jaroslav Rocky Gábor
Jaroslav Rocky Gábor

BRATISLAVA - V luxusnej vile VyVolených začína byť riadne horúco! Neprešiel ešte ani týždeň a v súťažiacich sa už prebúdzajú sexuálne chúťky. Každý flirtuje s každým, no na špici rebríčka VyVolených sukničkárov je jednoznačne rozvedený Popradčan Jaroslav Rocky Gábor (29). Ten sa najprv zblížil s atraktívnou mamičkou Janou Bombovou (27), hneď na to však zbalil druhú - tiež plavovlásku Lenku Varsányiovú (23)!

Študentka Lenka sa nasťahovala do vily na bratislavskej Kolibe len v pondelok a už ju stihol uloviť najväčší svalnáč. Rocky ide na vec priamo a, predovšetkým, rýchlo. Za pár dní, ktoré tam strávil, je Lenka už jeho druhým úlovkom! Zdá sa, že na jeho vyšportované telo sa ženy lepia a, ako sa plavovláska vyjadrila, za horou svalov sa dokonca skrýva aj poriadna dávka inteligencie! Parádna kombinácia, ktorej sa nedá odolať... Párik už má za sebou aj prvú noc v jednej posteli, nechýbali ani pusa na dobrú noc a nežné objatia.

Horúci flirt, ktorý prežil Rocky s Janou Bombovou tesne predtým, než "objavil" sexi Lenku, je už zrejme minulosť. No plavovlasá mama štvorročnej Chloe sa tiež nedá zahanbiť a náhradu za Rockyho si našla veľmi rýchlo. Jej novým "partnerom" je sympatický plavec Rišo. Spoločne trávia chvíle v kúpeľni, štebocú si a zaspávajú v jednej posteli s nežne poprepletanými rukami... Zábery všadeprítomných kamier vo vile hovoria za všetko. Či však ide o skutočnú lásku, alebo si páriky svoje polovičky už čoskoro opäť pomenia, uvidíme...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu