Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tony z VyVolených má nemanželské dieťa!

Tony má okrem dvoch vlastných detí aj nemanželského syna Marka.
Tony má okrem dvoch vlastných detí aj nemanželského syna Marka.

BRATISLAVA - Z Tonyho sa vykľul poriadny milovník! Manželstvo svalnatého finalistu reality show TV JOJ VyVolení 33-ročného Antona Ferlatjaka z Námestova a jeho partnerky Nikoly (31) sa pred časom otriasalo v základoch.

Tony sa totiž svojej manželke priznal, že prežil vášnivú noc s kuchárkou Janou, ktorá pracuje v ich podniku. Výsledkom tohto "prešľapu" je dnes už 10-mesačný syn Marko. "Vážne som rozmýšľala nad rozvodom," hovorí Nikola, matka Tonyho dvoch "oficiálnych" detí.

"Prvé momenty a myšlienky boli všelijaké. Naše manželstvo bolo dovtedy super, no po Tonyho priznaní v ňom nastala vážna kríza," spomína na zlé obdobie Nikola. No tichá domácnosť u Ferlatjakovcov netrvala dlho. Pani domu sa rozhodla nad manželovou neverou prižmúriť obe oči a prehrešok mu odpustiť. "Tony nie je prvý ani posledný. Bolo dobré, že sa priznal sám," zdôrazňuje Tonyho partnerka. Podľa jej slov kríza ich manželstvo dokonca aj posilnila! "Ja si vzťah pre nejakú chvíľkovú rozkoš nenechám zničiť," vyhlasuje pani Ferlatjaková.

A čo hovorí na nechceného potomka svojho manžela? "Neteší ma to, ale vážim si na Tonym, že sa k tomu postavil ako chlap a poctivo si plní otcovskú povinnosť platením alimentov," obhajuje svalnatého hriešnika. Po tejto skúsenosti by pani Nikola mohla mať vážne obavy, že jej muž žijúci v luxusnej vile Vyvolených v obklopení mladých dám svoj úlet znova zopakuje. "Tá istá chyba sa dvakrát odpustiť nedá," odkazuje mu manželka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu