Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Martin Valihora Quintet

Martin Valihora Quintet
Martin Valihora Quintet

Jeden z najobľúbenejších cyklov Kultúrneho leta a Hradných slávností Bratislava – Jazz pod vežou, ponúkajúci prierez toho najkvalitnejšieho zo slovenskej jazzovej scény – odštartuje 5. júla koncertom stálic jazzového neba. Formácia Martin Valihora Quintet premení o 20.00 svojou fenomenálnou hrou a jedinečnou hudobnou improvizáciou malebné a komorné prostredie nádvoria Starej radnice na miesto veľkolepého umeleckého zážitku.

Martin Valihora nahral množstvo albumov a patrí k popredným slovenským hudobníkom. V súčasnosti pôsobí s vlastnou skupinou Waking Vision Trio a hrá s fenomenálnou klaviristkou Hiromi Ueharou, ktorá patrí medzi najväčšie objavy svetového jazzu. Na Slovensku pôsobí príležitostne, preto vám tento koncert ponúka jedinečnú šancu osviežiť sa v letný večer podmanivými rytmami jeho bicích.

Spolu s Valihorom sa predstaví mladý virtuózny a talentovaný klavirista, skladateľ, aranžér a interpret Ondrej Krajňák, ktorý je nositeľom viacerých významných hudobných ocenení. Majstrovský hráč na basovú gitaru, predstaviteľ skvelého projektu Bass Friends Juraj Griglák, ktorý sa okrem jazzu profesionálne venuje i vážnej hudbe, bude ďalším očakávaným hosťom tohto hviezdneho večera. Na altsaxafón vám zahrá výnimočný jazzový muzikant Radovan Tariška a vibrafóne bude počuť hrať Štefana Bugalu.

Prajeme príjemný, netradičný zážitok v podobe jazzu pod hviezdami.

Viac informácií:
www.bkis.info/kl2006-sk-kl-13.html
Vstupné: 100,- Sk
Predpredaj: Informačné centrum BKIS, Klobučnícka 2, 02 5935 6650,
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu