Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Funny Fellows otvoria cyklus Túlavou cestou

Funny Fellows
Funny Fellows

Štartovací koncert pravidelného štvrtkového cyklu Túlavou cestou predstaví už 6.7. o 19.30 skupinu hrajúcu v rozmanitom štýle Old Time Music. Funny Fellows je skupinou, ktorá píše už 12-ročnú históriu a jej členov oslovil hudobný štýl prichádzajúci z USA, pričom ho okorenili o prvky africkej a ázijskej kultúry a najmä vlastnými kompozíciami.

Prostredníctvom hudobného zážitku v malebnom prostredí nádvoria Starej radnice sa budete môcť preniesť aj do čias 20. rokov minulého storočia. Partia starosvetsky oblečených gentlemanov – „Veselých chlapcov“ – s duchom minulého storočia si svojou radostnou hrou získala publikum nielen na Slovensku a v Čechách, ale aj v zahraničí. Jemná irónia ich textov, široký repertoár a majstrovsky zvládnuté nástroje vytvárajú dokonalú ilúziu hudobnej minulosti s originálnou tvárou súčasnosti.

Príďte sa inšpirovať výraznou chuťou, farbou a zaujímavou vôňou ich hudby. Prajeme vám veselú zábavu pri hudbe, ktorú preveril čas!

Funny Fellows:
Roman Féder — husle, trúbka, spev Peter Baran — klarinet, spev , Július Ebers — banjo, drumbľa, spev, Pavol Ivičič — akordeón, spevm, Daniel Valášek — tuba, spev Zuzana Haasová — sólový spevavý prednes, Romi Féderová — spev, Sound director: Peter Prieložný, Produkcia: Roman Féder, Zuzana Haasová, Music director: Roman Féder

Viac informácií: www.bkis.info/kl2006-sk-kl-14.html
Vstupné: 100,- Sk
Predpredaj: Informačné centrum BKIS, Klobučnícka 2, 02 5935 6650
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu