Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Keltská korzo párty

Už po 9-krát sa vám v letnej bratislavskej ponuke hudobne „prihovorí“ známa írska folková súrodenecká skupina The Cassidys z Dublinu, ktorej vystúpenie priláka každoročne na Hlavné námestie niekoľko tisíc poslucháčov.

Aongus, Seathrún, Odhrán, Fionntán, Feargus a Ciarán Cassidyovci prisľúbili toho roku Bratislave výnimočne bohatý dvojhodinový koncert plný nádherných írskych ľudových balád i vlastných sviežich pesničiek, ktoré zahrajú aj na dobových nástrojoch.

Spolu s Cassidys otvorí rytmickým tancom tohtoročnú kultúrnu letnú sezónu tanečná skupina Petronella zo Slovenska. V tomto roku oslavuje táto vizuálne zaujímavá formácia svoje18 narodeniny, ku ktorým si venovala i novú web stránku. Počas svojej tanečnej existencie navštívil súbor viac než 12 krajín a má na svojom konte skvelých 750 vystúpení.

Zážitok z podania tradičného stretnutia oboch skupín ponúka tohtoročná Keltská korzo párty 23. júna na Hlavnom námestí, na ktorej si prídu na svoje najmä všetci priaznivci tajomstvom opradených keltských tradícií a umenia.

Miesto: Hlavné námestie
Vstupné: Vstup zdarma Viac informácií >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu