Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Dráma v SuperStar: Šeps oplakával vyhadzov Kolečkářovej, Kurca odignorovali!

Martin Kurc, Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová Zobraziť galériu (16)
Martin Kurc, Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová

PRAHA – Toto nikto nečakal! Hoci sa vyhadzovu v Česko Slovenskej SuperStar báli najmä naši poslední dvaja zástupcovia, nakoniec dopadlo všetko inak. Vo včerajšom vyraďovaní dospieval Martin Kurc. A na obrovské prekvapenie aj Alžběta Kolečkářová, ktorej priateľ Michal Šeps verdikt takmer neustál!

Medzi dvoma súťažiacimi, ktorí v pondelok museli opustiť spevácku šou, sa ocitla aj favorizovaná Alžběta Kolečkářová. Stalo sa tak i napriek tomu, že porotcovia jej meno vo svojich tipoch na odstrel doteraz nikdy nespomenuli.

Okrem nej sa dostatok diváckych hlasov neušiel ani Martinovi Kurcovi, ktorého vypadnutie tipoval Pavol Habera s Gábinou Osvaldovou. Slovák Martin Harich teda aj vďaka divokej karte z minulého týždňa v súťaži pokračuje ďalej.

Do bezpečia moderátor Leoš Mareš ako prvú poslal Gabrielu Gunčíkovú. Za ňou nasledoval Lukáš Adamec a Petr Ševčík. Práve druhý menovaný neskrýval svoje prekvapenie, nakoľko ho tentoraz chceli domov poslať Rytmus aj Helena Zeťová. „Ja som s tým dnes už počítal, takmer som si pripravil rozlúčkovú reč,“ prezradil Ševčík v rozhovore s Tinou.

Do rozstrelu sa dostala najprv zamilovaná dvojica Šeps – Kolečkářová, ktorú Leoš prirovnal k Rómeovi a Júlii. Po vyhlásení výsledku sa párik najprv dlho objímal, rozcítený Šeps však nakoniec skonštatoval, že „je to len súťaž“. Omnoho vyrovnanejšie pôsobila práve Alžběta, ktorá svoje vyradenie okomentovala slovami: „Tak nejako som to tušila. Včera to nebolo extra v mojej moci, cítila som, že to príde. Všetko mi to bude chýbať.“

Superstar
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)


Skladby z repertoáru skupín Elán a Lucie si v nedeľu nezaspieva ani Martin Kurc. Smutné je, že mu v závere rozhodnutia nedali tvorcovia šou takmer žiadny priestor na rozlúčku s fanúšikmi. Namiesto neho sa totiž k mikrofónu dostal iba Harich, ktorý mal vypadnúť minulý týždeň, no zachránila ho divoká karta: „Jediné slovo, ktorým to celé zhrniem – ďakujem.“

So smútkom v hlase sa na konci prenosu rozlúčila moderátorská dvojica so zosnulým vizážistom Alexom. Prostredníctvom kamier mu Leoš s Tinou odkázali, že im veľmi chýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu