Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Superstaristka Gunčíková zvodná a sexi: Špeciálne pre Haberu!

Gabriela bola za sexi cicu. Zobraziť galériu (6)
Gabriela bola za sexi cicu.

PRAHA - Odhalila sa! Gabriela Gunčíková (17) je síce pekná, ale svoje pôvaby doteraz v Česko Slovenskej SuperStar príliš nepredvádzala. Za prehnanú konzervatívnosť ju dokonca skritizoval aj Paľo Habera (49). Ako sa však najnovšie zdá, jeho slová si zobrala k srdcu.

Čo si želal, to dostal! Gabriela Gunčíková na mnohých pôsobí ako príťažlivé dievča, no ona svoje ženské zbrane zatiaľ necháva driemať. Všimol si to aj Paľo Habera, ktorý vie, že aj zvodný výzor patrí k takmer povinnej výzbroji speváčky. „Mala by si si viac veriť a predať svoj sexepíl,” povedal blondínke počas tanečného kola.

A hoci je Gabriela hanblivá, tvorcom súťaže neodporuje. Stylisti sa preto chytili Haberových slov a k rockovým skladbám jej pripravili sexi outfit, ktorý si mladá speváčka na pódium aj obliekla. Mohli sme ju teda vidieť v saku, ktoré odhaľovalo jej ploché brucho a neskrývalo ani čiernu podprsenku. Blondínkin výstrih prakticky končil až pod bielizňou. A tak nemôže byť pochýb, že svoj sexepíl tentoraz predala dokonale. Uvidíme, ako to bude pokračovať ďalej...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu