Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kotlebovo skrachované manželstvo malo vážne trhliny: Plač a hádka o syna počas dovolenky

Manželstvo Kotlebovcov je v troskách Zobraziť galériu (5)
Manželstvo Kotlebovcov je v troskách (Zdroj: Facebook/Zomri)

BRATISLAVA - Začiatkom septembra sa začali šíriť informácie, ktoré niektorí ľudia z kuloárov tušili ešte v priebehu letných prázdnin. Škrípanie v manželstve predsedu extrémistickej strany ĽSNS Mariana Kotlebu sa prejavilo naplno a na stole je už aj žiadosť o rozvod, ktorú mala podať práve Frederika Kotlebová. O tom, že v manželstve nebolo všetko s kostolným poriadkom, svedčia aj ďalšie informácie.

Informácie o nepokojoch v manželskom kruhu Kotlebovcov sa začali šíriť sociálnymi sieťami už v priebehu leta, keď predseda extrémistickej ĽSNS cestoval do Egypta bez svojej polovičky, a to dokonca opakovane. Namiesto toho sa pri ňom objavila neznáma brunetka, či neskôr aj sexi krátkovlasá blondínka.

Kotleba počas zahraničnej cesty
Zobraziť galériu (5)
Kotleba počas zahraničnej cesty  (Zdroj: Facebook/Zomri)


Kotlebov rodinný život je údajne v troskách: Rozvod s Frederikou (24) po piatich rokoch manželstva


O definitívnom krachu manželstva napokon informoval Nový čas s tým, že na okresnom súde v Banskej Bystrici už niekoľko mesiacov ležia rozvodové papiere od jeho manželky Frederiky. Svoje manželské sľuby si pritom spečatili pomerne nedávno. Bolo to v roku 2014 v obci Čerín pri Banskej Bystrici, kde vtedy Kotleba ešte vykonával funkciu župana Banskobystrického samosprávneho kraja.

Po Kotlebovom boku sa začala objavovať mladá, blonďavá žena menom Kristína Laššáková. Šéf ĽSNS ju zamestnal ako jedného zo svojich asistentov. Tá si už medzičasom vymazala fotografie s predsedom strany zo svojho účtu, ktorý je momentálne tiež nedohľadateľný.

Neustále po boku niekoho iného

Pri sústavných príletoch do Egypta sa stále po boku lídra ĽSNS objavoval niekto iný. Raz to bola bruneta menom Aryana Palme či spomínaná asistentka Kristína Laššáková. Niekedy ho sprevádzal jeho syn, za ktorým mal podľa viacerých zdrojov aj lietať do cudziny. To, že Frederika po boku straníckeho šéfa nebola, kotlebovci vysvetľovali tým, že jeho žena bola v Egypte už o deň skôr.

Kotleba pri nastupovaní do lietadla bez svojej manželky
Zobraziť galériu (5)
Kotleba pri nastupovaní do lietadla bez svojej manželky  (Zdroj: Facebook/Zomri)

Dramatická scéna, ktorú sprevádzal plač

Avšak to, čo sa odohrávalo na dovolenke, bolo doteraz otáznikom. Nemenovaný zdroj, ktorý bol ubytovaný v rovnakom hoteli ako rodina Kotlebovcov, prezradil, že pobyt sprevádzali mnohé dramatické scény. Masívne trhliny vo vzťahu mala dosvedčiť aj večerná, asi dvojhodinová roztržka pri taxíku, keď sa Kotleba pokúšal z vozidla vytiahnuť svojho syna proti vôli svojej ženy.

Celá situácia sa vraj nezaobišla bez plaču a emócií. Celý incident mali podľa nemenovaného zdroja napokon upokojovať až policajné zložky. Prípad sa zakončil trpkým koncom, keď sa Frederika dokonca odmietla vrátiť k Marianovi Kotlebovi do hotela. Rodina sa pritom ešte začiatkom júna po príchode Kotlebu do Hurghady stihla pokope odfotiť na sociálnu sieť.

Kotlebovo skrachované manželstvo malo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Arya Palme)

Je možné, že táto udalosť zasiahla aj do časového rámca predsedu strany. Ten sa totiž v utorok hneď nedostavil na 49. schôdzu parlamentu, ktorá sa začínala o jednej hodine poobede. Objavil sa až na večernom hlasovaní o piatej hodine.

Viac o téme: Marian KotlebaFrederika KotlebováKrach manželstva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu