Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Ako sa má dievča postrelené v Bratislave? Ministerská vizita, Kalavská a Saková ho prišli navštíviť

Hrozivý incident sa stal priamo na Obchodnej ulici v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Hrozivý incident sa stal priamo na Obchodnej ulici v Bratislave. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, FB/Národný ústav detských chorôb)

BRATISLAVA - Ministerka zdravotníctva Andrea Kalavská (nominantka Smeru-SD) a ministerka vnútra Denisa Saková (Smer-SD) v nemocnici navštívili dievča, ktoré bolo zranené pri piatkovej streľbe na bratislavskej Obchodnej ulici.

Šokujúce VIDEO zo streľby v Bratislave a ostré slová polície na účet ľudí, ktorí nemali nijakú sebazáchovu

Na sociálnej sieti o tom v pondelok informoval Národný ústav detských chorôb (NÚDCH) s tým, že keďže ide o maloletú pacientku, o jej zdravotnom stave nemôže poskytovať informácie. Incident, ktorý vyústil do streľby na Obchodnej ulici v Bratislave, sa začal pred Ministerstvom financií SR na Štefanovičovej ulici. Útočník sa chcel násilím dostať do budovy ministerstva, kde pobodal príslušníka finančnej správy.

Polícia ho následne dostihla na Obchodnej ulici, na výzvy policajtov nereagoval. Na jeho zastavenie použili služobnú zbraň. Pri zásahu poranili nezúčastnenú osobu, 15-ročné dievča. Dvaja muži, ktorí boli po incidente privezení do Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB), sú po operácii v stabilizovanom stave. Jeden pacient však i naďalej zostáva v umelom spánku a pod dohľadom lekárov. Uviedla to hovorkyňa UNB Eva Kliská.

 

Viac o téme: NemocnicaStreľbaObchodná ulicaAndrea KalavskáDenisa Saková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu