Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bašternák zabáva Slovensko, vysmieva sa nám: Slováci, plaťte dane na moje luxusné Bugatti!

Ladislav Bašternák Zobraziť galériu (8)
Ladislav Bašternák (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Slováci opäť preukázali, že aj napriek ďalšej nechutnej kauze ich humor neopúšťa. Ironickým posmeškom sa tentokrát nevyhli politici v prípade kauzy Bašternák, keď na Facebooku už pár dní funguje parodický profil samotného Ladislava Bašternáka.

Stránka, ktorej nechýba nadhľad, napríklad do albumu s príznačným názvom "Moji kamoši" pridala fotky šiestich členov koalície - Bélu Bugára, Radoslava Procházku, Lucie Žitňanskej, Františka Šebeja, Roberta Kaliňáka a Roberta Fica. V popise je zas uvedené, že Bašternák je "pretekár, sponzor Smeru, záchranca Slovenska. Olajkuj ma, inak budeš mať problém."

Bašternák zabáva Slovensko, vysmieva
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Album "Moje auto" obsahuje zábery jeho neslávne známeho auta Bugatti Veyron zaparkované na miestach, kde by asi bežným ľuďom hrozil problém. S ním sa spája aj príspevok, v ktorom admin sľubuje zvezenie sa v tomto luxusnom vozidle za lajknutie stránky a zdieľanie obrázku. "Zaži arogantnú jazdu bez pravidiel!!!!" 

Ladislav Bašternák official
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB / Ladislav Bašternák official)

Admin stránky ale nelení a jeho príspevky možno vidieť aj na stránkach opozičných strán. "Prosím vás, aby ste platili riadne a načas. Servis Bugatti je až vo Viedni a nie je to lacná záležitosť. Ďakujem," píše v reakcii na jeden z príspevkov na stránke Obyčajných ľudí.

Príspevky Ladislav Bašternák Official
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB / Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, FB / Sloboda a Solidarita)

Liberálov na ich profile potešil komentárom, v ktorom ironicky vyzýva k riadnemu plateniu daní načas. "Ďakujem všetkým sponzorom," dodáva. Matovičovci si zas pod jedným zo statusov našli takúto správu: "O tri dni tento humbuk skončí, uvidíte. Robíme to už roky a zatiaľ nám to vždy prešlo."

Príspevok Ladislav Bašternák Official
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: FB / Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti)

Bašternák zabáva Slovensko, vysmieva
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Ladislav BašternákKauza Bašternák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu