Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Flašíková vysmiala šéfa SNS, je taký hlúpy: Danko vracia úder, je rovnaká ako Slota!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Monika Flašíková Beňová si na Facebooku nedáva pozor na jazyk. Po útoku na slovenských biskupoch si to tento raz "odskákal" predseda SNS Andrej Danko. Ten sa posťažoval na slabú účasť v referende za rodinu, pričom spomenul, že účasť v eurovoľbách bola ešte nižšia a pritom našich europoslancov nikto nespochybňuje. Tu však narazila kosa na kameň. Flašíková Beňová jeho reakciu nenechala bez odozvy. Nevšimla si pritom jednu zásadnú vec.

Predseda národniarov sa vo výhlásení na výsledky referenda o rodine nechal počuť, že účasť vo voľbách do Európskeho parlamentu bola ešte nižšia. A napriek tomu, naši europoslanci, vrátane Moniky Flašíkovej Beňovej, si užívajú pohodlné kreslá v Bruseli. "Veď do Bruselu sme nedávno vyslali europoslancov, ktorých neprišlo voliť ani mizerných 13,1 percenta oprávnených voličov. Napriek tomu bolo ich zvolenie vyhlásené za platné a Monika Flašíková Beňová, Pál Csáky či Richard Sulík v mene našich občanov legitímne reprezentujú Slovensko v Európskom parlamente," upozornil podľa Flašíkovej. Problém bol v tom, že to nepovedal on, ale jeho kolega Jaroslav Paška.

Vyjadrenie sa nepáčilo Flašíkovej Beňovej. Na Facebooku napísala, že Danko je "taký hlúpy, že to už ani na smiech nie je." Narážala pritom na jeho kandidatúru do europarlamentu v tých istých voľbách. Danko bol líder kandidátky, napriek tomu sa mu do Bruselu nepodarilo dostať.

Flašíková vysmiala šéfa SNS,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Danko sa nenechal vytočiť, s Flašíkovou by si mala spraviť poriadok najmä strana Smer a dodal, že je mu jej ľúto. "Každá politická strana si musí urobiť poriadok so svojimi členmi. Je mi ľúto, že sa pani Flašíková Beňová takto vyjadrila, v budúcnosti jej výstupy nebudem akokoľvek komentovať, tak, ako Jána Slotu, ktorý sa na moju adresu vyjadroval podobne," povedal pre Topky Andrej Danko s tým, že "mieru ,"prešvihnutia" musí posúdiť čitateľ a volič".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu