Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poslanec Borguľa vymenil auto za električku: Priznal aj svoj trapas z MHD!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA – Auto vymenil za električku! Poslanec mestského zastupiteľstva Starého mesta Martin Borguľa sa rozhodol ísť príkladom. Aj on totiž využil európsky týždeň mobility a vybral sa do práce električkou. Ulice sú podľa neho preplnené autami a hromadná doprava sa dá tiež využiť. Sám už pri cestovaní električkou zažil menší trapas.

„Išiel som spolu s kolegom Oliverom Krížom z Magistrátu smerom do centra mesta,“ povedal nám Martin Borguľa, ktorý kandiduje za poslanca Starého mesta v blížiacich sa komunálnych voľbách.

Aj on sa rozhodol využiť cestovanie v hromadnej doprave. „V rámci týždňa mobility som využil mestskú hromadnú dopravu a chcel som ísť príkladom a ukázať ľuďom , že mhd je výhodná, najmä keď jedným z najväčších problémov mesta sú preplnené cesty,“ vysvetlil pre Topky.

Poslanec Borguľa vymenil auto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Aj jemu sa stal pri cestovaní električkou trapas. „Raz sa mi stalo, že som čakal v daždi s jedným starším pánom na električku. Keď zastavila, neotvorila a po chvíli odišla, začal som nadávať na neskutočnú aroganciu šoféra. Až neskoro som zbadal, že na dverách sú  tlačidlá na otváranie, ktoré som nestlačil,“ dodal Borguľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu