Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V MHD sa bude robiť dopravný prieskum: DPB chce vedieť, kam idete

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Cestujúci v bratislavskej mestskej hromadnej doprave (MHD) môžu od soboty (11. 10.) stretnúť vo vozidlách sčítacích komisárov. Budú totiž robiť anonymný dopravný prieskum, počítať cestujúcich a zisťovať, kam ľudia idú a aký lístok si kúpili.

"Sčítací komisári budú riadne označení a počas cesty postupne oslovia jednotlivých cestujúcich tak, aby nedochádzalo k zdržaniu vozidiel dopravcov a cestujúcich," ubezpečuje hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová. "Prieskumníci sa budú cestujúcich dopytovať len na začiatok a koniec cesty a aké cestovné lístky na túto cestu použili," podotkla.

Dopravný prieskum organizuje Bratislavská integrovaná doprava, a. s. "Výsledky budú slúžiť na spresnenie skutočného využívania predplatných cestovných lístkov v integrovanej doprave u jednotlivých dopravcov," vysvetlila Volfová.

Dopravný prieskum sa uskutoční vo vozidlách všetkých dopravcov zapojených do Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji a potrvá do 16. októbra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu