Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matovič vytiahol na Procházku nečakaný tromf: Dôkaz, ktorý z neho spraví totálneho klamára!

Igor Matovič Zobraziť galériu (5)
Igor Matovič (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Igor Matovič má nahrávku s hlasom Radoslava Procházku, ktorá dokazuje, že sa líder Siete pokúšal zaplatiť za prezidentskú inzerciu v Matovičových novinách v hotovosti bez dokladu! Vyhlásil to dnes Matovič s tým, že nahrávku jeho hlasu má dobre uloženú. Na tlačovke ho viackrát označil ako klamára. Kedy nahrávku zverejní?

"Mám nahrávku hlasu Radoslava Procházku v rozhovore so mnou. Nahrávka existuje, je v tomto notebooku a je na ďalších miestach. Tento dôkaz zverejním vtedy, keď budem vidieť, že je na to verejná objednávka," povedal Matovič s tým, že by nešiel do konfliktu so zločincom, keby nemal dôkaz. Na Procházku sa podľa vlastných slov pripravil a po vypočutí nahrávky podľa Matoviča nikto nebude môcť pochybovať, že ide o Procházku.

Oznam napísal aj na Facebooku
Zobraziť galériu (5)
Oznam napísal aj na Facebooku  (Zdroj: FB)

Zverejnenie nahrávky podmieňuje aj tým, ako sa vyvinie postoj komentátorov, ktorí doteraz podľa Matoviča písali komentáre v duchu, že Radko je náš zlodej a nepatrí sa na neho útočiť. Líder OĽaNO tvrdí, že neklame a dôkaz skutočne má. Poznamenal, že by ho nezverejňoval, keby sa Procházka zachoval ako chlap a priznal by farbu. Ale on si podľa Matoviča len vymýšľa klamstvá a zamotáva sa do svojej pavučiny.

Procházka ešte včera vyhlásil, že sa ocitli v defenzíve. "V takejto situácii som sa ocitol po prvý raz, preto som najskôr chcel zistiť, odkiaľ to ide. Preto sme aj v ostatných týždňoch boli v mentálnej a mediálnej defenzíve," vyhlásil Procházka. Dodal, že objednávka prišla z biznis politických kruhov blízkych súčasnej vláde. Dôvodom mala byť aktivita Siete v súvislosti s primátorskými voľbami v Bratislave. "Jednoducho nás potrebovali zabrzdiť," dodal líder strany.

Matovičove aktivity v súvislosti s účasťou na výsluchu na detektore lži označil za púťovú atrakciu. "Ak sa chcete obhájiť, otázky musia byť položené tak, aby ste museli odpovedať nie. Matovič na prvé dve otázky odpovedal áno," uviedol ďalej. Zároveň však vyhlásil, že zdvihne hodenú rukavicu.

"Ak jarmočný cirkus, tak dokonalý. Dostal som ponuku z jednej z televízií, aby som to urobil v prime time naživo v akejsi šou. Túto ponuku prijímam," zdôraznil Procházka.

Po tlačovke zavesil Matovič na svoju fanúšikovskú stránku ďalší oznam, kde sa vyznal, že tlačovka vôbec nemusela byť.

Matovič vytiahol na Procházku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Facebooková vojna pokračuje. Procházka odkázal cez svoj profil, že žiadna pravá nahrávka nie je.

Matovič vytiahol na Procházku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Na Procházku zareagoval už aj Matovič. Podľa neho sa "Radko vydal cestou súdruha Fica".

Matovič vytiahol na Procházku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu