Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

SNS podporuje pochod za život: Tradičná rodina je najdôležitejšia

Rafael Rafaj
Rafael Rafaj

KOŠICE – Slovenská národná strana (SNS) víta a podporuje dnešný Národný pochod za život v Košiciach.

"Národný pochod za život je prvou lastovičkou mobilizácie zdravej mlčiacej väčšiny za obranu normálnej existencie rodiny, manželstva, aj národa, preto má plnú podporu vedenia, členov a sympatizantov SNS," uviedol prvý podpredseda strany Rafal Rafaj.

Európska civilizácia aj slovenská spoločnosť je podľa SNS v hlbokej hodnotovej a morálnej kríze, ktorá má tendenciu sa stále prehlbovať a môže ohroziť samotnú podstatu a existenciu základných inštitúcií spoločnosti – tradičnej rodiny, ako aj tradičných národov v Európe.

"Ľudia majú legitímne aj ústavné právo postaviť sa na odpor proti programovému presadzovaniu doktrín ideológie multikulturalizmu šírených Európskou úniou a niektorými politikmi na Slovensku," vyhlásil Rafaj. Národniari podporujú tiež ústavné zakotvenie manželstva ako výlučný zväzok muža a ženy. 

Národný pochod za život privítala a podporila aj Rada Kresťanskodemokratického hnutia (KDH), ktorá v sobotu (21.9.) rokovala v Košiciach. "Voľbou miesta rokovania a hojnou účasťou kresťanských demokratov na pochode chceme podporiť úctu k životu a potrebu jeho ochrany od počatia po prirodzenú smrť. Želáme si, aby Košice boli aspoň v tomto čase Európskym hlavným mestom kultúry života," vyhlásilo KDH.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu