Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fico chystá zverejnenie "zaujímavých údajov" o privatizácii: Strašné úplatky!

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Premiér Robert Fico (Smer-SD) v rozhovore pre denník Sme avizoval "zaujímavé údaje" o privatizácii podnikov z hľadiska ekonomickej výhodnosti. Zároveň uviedol, že je rád, že sa vyšetrovanie kauzy Gorila pohlo a zaujíma ho, či všetko, čo sa v údajnom spise uvádza, je pravdou.

"Prídeme so zaujímavými údajmi o privatizácii podnikov z hľadiska ich ekonomickej výhodnosti. Potvrdí to, že pri privatizácii museli byť strašné úplatky," povedal Fico s tým, že kauza Gorila je kauzou druhej vlády Mikuláša Dzurindu (SDKÚ-DS). Vyšetrovaciemu tímu podľa neho nikto nekladie prekážky a povedal ministrovi vnútra, aby tímu vytvoril čo najlepšie podmienky.
      
"Či ja som bol v byte, je úplne nepodstatná vec. Je to snaha prekryť podstatu Gorily," odpovedal na otázku Sme premiér. Dodal, že svedok, ktorý vypovedá pred políciou, musí hovoriť pravdu a vyšetrovateľ kauzy sa ho na to môže kedykoľvek spýtať. "Finančné skupiny Penta, J&T, Istrokapitál ovládajú vďaka Dzurindovej vláde podstatnú časť štátu. Majú obrovskú moc a vplyv," povedal Fico.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu