Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Haklová ukázala pomaľované prsia: Poslanec Škripek ju chce zasvätiť do tajov politiky!

Škripek reaguje na Haklovej vulgárny odkaz. Zobraziť galériu (2)
Škripek reaguje na Haklovej vulgárny odkaz. (Zdroj: SITA, Topky.sk)

BRATISLAVA – Prekvapujúca reakcia poslanca! Po tom, čo sa bývalá farmárka Monika Haklová ukázala na štvrtkovej akcii s obnaženými prsiami a nechala si ich pomaľovať vulgárnym odkazom pre Branislava Škripeka z Obyčajných ľudí, prišla jeho reakcia, ktorú nikto nečakal.


Haklová chcela vztýčeným prostredníkom a Škripekovým menom namaľovaným na svojich prsiach demonštrovať ostrý nesúhlas s novelou zákona, ktorou chce poslanec zakázať erotiku v dennej tlači. „Nie médiá nahotou kazia mládež, ale nekontrolovaný prístup k pornografickým stránkam na internete. Vláda by mala radšej investovať peniaze do záujmových krúžkov a športu, aby mladí nesedeli pri PC a aby si krúžky mohli dovoliť aj sociálne slabší rodičia,“ vysvetlila nám význam svojej „prsnatej” správy blondínka.

Takto si Monika Haklová nechala pomaľovať prsia.
Zobraziť galériu (2)
Takto si Monika Haklová nechala pomaľovať prsia.  (Zdroj: Topky.sk)

Škripek: Je hlúposť pozerať na takéto obrázky každý deň!

Poslanca Škripeka sme preto oslovili a jeho reakcia rozhodne prekvapila. S Haklovej vyjadrením o nedostatku peňazí pre záujmové krúžky a šport totiž súhlasí. „To je veľmi dobrý postreh. Vláda týmto krúžkom a centrám odobrala peniaze natoľko, že nedokážu existovať,“ uviedol.

Napriek tomu však zostáva presvedčený, že intimita a nahota sú vzácne. „Ak je niekto opitý, odhaľuje sa, je vulgárny a potom to v novinách vidia aj deti, tak sa mi to nepáči. Je hlúposť, aby sme na takéto obrázky pozerali každý deň. Treba to regulovať,“ tvrdí.

Za príklad dáva rakúsky bulvár Kronen Zeitung, ktorý je podľa neho omnoho slušnejší. Spomína aj kampaň, ktorá vznikla vo Veľkej Británii pod názvom „No more page 3 (Koniec strany 3, na ktorej v denníkoch umiestňujú fotky sporo odetých dám, pozn. red).

Poslanec predpokladá, že jeho novela zákona o ochrane mravnosti detí a mládeže v parlamente neprejde, plánuje preto prísť s novým návrhom. „Cieľom mojej politickej práce je slušnosť, spravodlivosť a rešpekt k Bohu. Ide mi o to, aby sme zabránili zbytočnej erotizácii. Veľká časť spoločnosti predsa tvrdí, že je toho moc!“

V súvislosti s tým vyznievajú zaujímavo výsledky našej ankety s otázkou „Súhlasíte s novelou zákona, aby sa nahota v médiách zakázala?“ Z takmer 5000 hlasujúcich sa až 75 % čitateľov vyjadrilo kladne. Takéto články pritom obsadzujú najvyššie priečky v čítanosti.

Stretnú sa Haklová so Škripekom?

A čo hovorí Škripek na to, že sa jeho meno objavilo na Haklovej prsiach? „Ona musí vedieť, na koľko hodnotí samu seba, keď sa takto objaví na verejnosti.“ Zároveň však dodal: „Ak ju zaujíma politika, môžem jej vysvetliť aj viac,“ povedal nám so smiechom. Keď sme sa ho opýtali, či sa s exfarmárkou plánuje stretnúť, snažil sa celú vec zahrať dostratena. Možno sa dočkáme, že si Škripek s Haklovou aspoň pochatujú.

Sledujte TOPKY TV: Takto vznikal vulgárny odkaz pre Branislava Škripeka

Monika Haklová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu