Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový výstrelok farmárky Haklovej: Neuveríte, na čo sa nechala nahovoriť!

Monika Haklová už mesiac trénuje v boxerskom ringu. Chystá sa na zápas? Zobraziť galériu (9)
Monika Haklová už mesiac trénuje v boxerskom ringu. Chystá sa na zápas? (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Monika Haklová (38), ktorá sa do povedomia divákov dostala najmä účinkovaním v markizáckej reality šou Farma, je známou vymetačkou večierkov. Tentokrát však minišaty a vysoké podpätky vymenila za boxerské rukavice a zápasnícky ring. Na sociálnej sieti Facebook sa so svojimi priateľmi podelila o video z tréningu. Pozrite, na čo sa nechala nahovoriť!

Farmárka Monika Haklová už celý mesiac trávi každé ráno tvrdým tréningom vo fitnescentre. Svoje telo však netrápi iba na najmodernejších prístrojoch, ale aj v zápasníckom ringu. No hoci by sa mohlo na prvý pohľad zdať, že sa blondínka pripravuje na nejaký pästný súboj, nie je tomu tak. Ako totiž sama priznala, jednoducho sa chce len priučiť sebaobrane. 

„Chodím dosť často medzi opitých ľudí a ak by ma niekto napadol, chcem ho vedieť spacifikovať,“ prezradila topkám Haklová, ktorá vraj s agresívnymi ľuďmi má už svoje skúsenosti. „Niečo som si už odžila aj na Farme, no do podobnej situácie som sa dostala aj nedávno, keď ma na jednej akcii obťažoval opilec. Ešteže tam bola ochranka,“ dodala.

Box však mamičke troch detí nepomáha iba k dobrej kondičke a pocitu bezpečia, dve hodinky denne v ringu pre ňu predstavujú terapiu. „Keď boxujem do toho vreca, tak si predstavujem zopár ľudí. Teda jednu, no nebudem ju konkretizovať, ešte by ma zažalovala. Tréning mi veľmi pomáha aj na psychiku, nie som taká vystresovaná,“ uzavrela farmárka.

Sledujte Topky TV: Pozrite si video z tréningu Moniky Haklovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu