Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známa Slovenka sa nezaprie: Sexi telom zvádzala už v 16-tich!

Monika Haklová vedela strúhať sexi pózy už v šestnástich. Zobraziť galériu (10)
Monika Haklová vedela strúhať sexi pózy už v šestnástich. (Zdroj: Archív M.H.)

BRATISLAVA – Červené nechty, našpúlené pery a sexi póza! Zrejme málokto by v tejto zmyselnej šestnásťročnej blondínke spoznal markizácku farmárku Moniku Haklovú (38). Ako vidno, pozitívny vzťah k objektívnom mala už v mladučkom veku. Zisťovali sme, pri akej príležitosti šteklivé zábery vznikli.

O Monike Haklovej je všeobecne známe, že zo všetkého najviac miluje pozornosť verejnosti. Ako sa nám podarilo zistiť, nebolo tomu inak ani v minulosti. Blondínka totiž už v šestnástich rokoch pózovala pred objektívmi fotoaparátov naozaj odvážne.

Zmyselné pohľady, blond vlasy, úsporné oblečenie... Toto charakterizuje zábery spred 22-rokov. Nedalo nám preto neopýtať sa, pri akej príležitosti vznikli. „Keď som mala štrnásť, rada som si prezerala módne magazíny. Jedného dňa mi napadlo, že by som mohla skúsiť modeling. Vyhľadala som si preto fotografa a dohodli sme si fotenie,“ povedala farmárka. Po takejto profesii túžila natoľko, že len o rok neskôr sa nechala nahovoriť aj na umelecké akty. „Musela som si dokonca vypýtať súhlas od rodičov, že niečo také môžem nafotiť, ale keďže som to naozaj veľmi chcela, tak som ich prehovorila,“ priznala podnikateľka.

Ako rýchlo však jej vysnívaná práca začala, tak bleskovo aj skončila. „V osemnástich som sa vydala za môjho priateľa a tomu sa nepáčilo, že fotím, tak mi to jednoducho zakázal. Dnes to ľutujem,“ dodala na záver. Snímky 16-ročnej Moniky si môžete pozrieť v GALÉRII.

Monika Haklová nafotila umelecké akty už v pätnástich. Toto je jedna z tých menej odvážnych fotiek.
Zobraziť galériu (10)
Monika Haklová nafotila umelecké akty už v pätnástich. Toto je jedna z tých menej odvážnych fotiek.  (Zdroj: Archív M.H.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu