Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pohotovosť v prezidentskom paláci: Ho*nový atentát na Gašparoviča!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Anonymous)

BRATISLAVA – To tu ešte nebolo! Skupina Anonymous, zdá sa, nemá zábrany pred ničím. Najnovšie sa v boji proti politickým špičkám zamerali na prezidenta Ivana Gašparoviča. Okrem toho, že ho nazvali bábkou, ktorá o ničom nerozhoduje, mu poslali aj nie príliš voňavú zásielku.


Anonymous pritvrdili. Na najnovšom videu, ktoré zverejnili len pred pár dňami, sa pustili do Gašparoviča, kde ho obviňujú z toho, že umožňuje rozkrádanie krajiny, potláčanie práv a slobôd občanov a že ignoruje verejnosť. „Máme sa zmieriť s tým, že prezident je obyčajná bábka, ktorá desať rokov sedí na jednom poste a nemá možnosť nič zmeniť? Kto chce, hľadá spôsoby. Kto nechce, hľadá dôvody,“ tvrdí zamaskovaný člen hnutia Anonymous vo videu.

Okrem tvrdej kritiky si však Anonymous pre hlavu štátu pripravili ešte niečo. Náš drahý pán prezident Ivan Gašparovič vykonal pre našu krajinu a ľudí v nej, počas obdobia svojho "prezidentovania" len jediné. A to mu práve teraz, s radosťou vraciame späť...,“ vysvetľujú Anonymous dôvod, prečo prezidentovi posielajú obálku s exkrementami.

Pohotovosť v prezidentskom paláci:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Anonymous)


Keď sme požiadali prezidentovho hovorcu Mareka Trubača o reakciu, či prezident o zásielke vie a čo hovorí na takéto konanie, odpovedal svojsky: „Exkrementami sa okrem Vás zaoberajú aj vodárne a kanalizácie, skúste sa obrátiť na nich.“ Na otázku, čo hovorí na vyjadrenia skupiny Anonymous z videa, však Trubač nereagoval.

Balík so smradľavou nádielkou by mal do schránky Kancelárie prezidenta doraziť najneskôr do piatka 12. októbra. Priamo k prezidentovi sa však s najväčšou pravdepodobnosťou nedostane.

Pohotovosť v prezidentskom paláci:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Anonymous)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu