Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šťastná úradníčka: Stíha dve pozície za rozprávkový plat!

(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Vyštudovaná krajčírka Margaréta Házel, za slobodna Grecová sa nestratila zo scény. Úradníčka, ktorá sa za prvej vlády Roberta Fica stala najskôr poradkyňou šéfa štátnej železničnej spoločnosti Cargo, neskôr aj hovorkyňou tejto spoločnosti pracuje v ďalšej štátnej firme. Podľa informácii, ktoré nám zaslal anonym berie rozprávkový plat, vyše 5000 eur! A to všetko stihla získať za krátku dobu, počas vlády Ivety Radičovej.

Počas prvej vlády Roberta Fica sa mladučká vyučená krajčírka, ktorá si práve robila vysokú školu, stala poradkyňou šéfa štátnej železničnej spoločnosti Cargo. Jej kariérny postup v spoločnosti však pokračoval. Miesto poradkyne jej asi nestačilo, a tak sa z nej stala aj hovorkyňa. Po prevalení informácií vymenili hovorcu spoločnosti, Margaréta Házel, vtedy Grecová, zostala poradkyňou.

Margaréta Házel má však v súčasnosti iné lukratívnejšie miesto. Podľa informácii, ktoré nám zaslal čitateľ vyplýva, že ju ešte za bývalej Radičovej vlády prijali do štátneho Tiposu. Vlani v septembra sa mala stať riaditeľkou Odboru generálneho riaditeľa. Na tomto mieste jej údajne ponúkli plat 2500 eur plus prémie.

Okrem tohto miesta Házel v spoločnosti Tipos pracuje aj na ďalších pozíciách. Je poradkyňou generálneho riaditeľa a zároveň aj vedúcou personálneho a organizačného oddelenia. Na každej pozícií berie plat, o ktorom mnohí z nás len snívajú. Spolu sa jej mesačná mzda údajne vyšplhá až na 5100 eur! Zaujímavé je, že prijatá bola iba v decembri 2010. V januári už bola vedúcou personálneho a organizačného oddelenia a v septembri už velila odboru genrálneho riaditeľa.

V spoločnosti Tipos nám potvrdili, že Margaréta Házel u nich pracuje, no odmietli komentovať jej praocvné zaradenie.  „Potvrdzujem, že pani Mgr. Margaréta Házel pracuje v spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. na pozícií riaditeľky odboru generálneho riaditeľa spoločnosti,“ napísal nám hovorca spoločnosti Rastislav Čépe. K výške platu, pozíciám, ani k tomu, ako sa Házel na toto miesto dostala sa vyjadriť nechcel.

Pokúšali sme sa osloviť aj pravú ruku riaditeľa Tiposu. Margaréta Házel však na naše otázky odpovedať vôbec nechcela. „Neviem na základe čoho by som vám mala odpovedať. Obráťte sa na hovorcu,“ povedala nám do telefónu. Karieristka Házel sa z krajčírky, ktorú pôvodne vyštudovala vo Svidníku vyšplhala poriadne vysoko!   

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu