Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Radičová pristihnutá na romantickej dovolenke v Alpách: Priznala vzťah s Balázsom!

Iveta Radičová spolu s Mariánom Balázsom na festivale Pohoda v roku 2011. Zobraziť galériu (3)
Iveta Radičová spolu s Mariánom Balázsom na festivale Pohoda v roku 2011. (Zdroj: Topky.sk, Daniela Dobáková)

BRATISLAVA – A je to vonku! Po tom, čo sme vás včera informovali, že expremiérka Iveta Radičová (55) strávila takmer týždňovú dovolenku v Alpách s jej dlhoročným dôverníkom a bývalým kňazom Mariánom Balázsom (46), napokon oficiálne priznala vzťah s ním.

Romantika ako vyšitá. Navštíviť najvyšší vrch Rakúska Großglockner bez partnera, by bol doslova hriech. Povedala si to zrejme aj Iveta Radičová. Po dvojdňovom seminári v Salzburgu, na ktorý boli vrátane nej pozvaní viacerí politici a podnikatelia, sa rozhodla pre romantiku v Alpách. Po dvoch dňoch práce sme na ceste domov prechádzali autom cez Alpy, a tak sme navštívili Großglockner. Nikdy predtým som tam nebola, uviedla včera pre Topky.

Kto s Radičovou strávil šesť dní u našich západných susedov, spočiatku uviesť nechcela. „Nebola som tam sama, ale v príjemnej spoločnosti,“ povedala záhadne. Napokon však pre Topky priznala, že išlo práve o jej exporadcu. „Strávila som dovolenku s pánom Balázsom,“  povedala uvoľnene a s úsmevom. Najnovšie Radičová prezradila, že tvoria oficiálne pár.

Iveta Radičová pod najvyšším vrchom Rakúska.
Zobraziť galériu (3)
Iveta Radičová pod najvyšším vrchom Rakúska.  (Zdroj: Tip čitateľa)


Naša otázka, či ju Balázs požiadal o ruku, ju rozosmiala. „Nie, pán Balázs ma nepožiadal o ruku,“ dodala. Už dlho sa špekulovalo o tom, že dvojica má k sebe bližšie. Bývalý kňaz stál po jej boku už počas prezidentskej kampane v roku 2009. Dokonca pre Radičovú pracoval na Úrade vlády ako šéf poradcov premiérky. Ukázali sa spolu aj na viacerých spoločenských akciách, koncertoch, festivaloch a spoločne si vyšli aj na premiéru filmu Eštebák.

Iveta Radičová bola vydatá za humoristu Stana Radiča, ktorý však zomrel náhle v roku 2005. Spolu majú dcéru Evu. Expremiérka tvorila pár aj s paralympionikom Jánom Riapošom. Ich vzťah napokon v roku 2009 stroskotal, napriek tomu, že po prezidentských voľbách plánovali svadbu.

Takto spolu odchádzali z romantického miesta.
Zobraziť galériu (3)
Takto spolu odchádzali z romantického miesta.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu