Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Expremiérka Radičová prichytená v Alpách: Priznala romantickú dovolenku s Balážom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa)

GROßGLOCKNER – Nečakané odhalenie expremiérky! Iveta Radičová strávila takmer celý týždeň v rakúskych Alpách. Topkám sa podarilo zistiť, že dovolenku na horách si vychutnávala s dlhoročným dôverníkom a svojím bývalým poradcom Mariánom Balázsom. Tvoria oficiálne pár?

Vaše tipy

Do redakcie nám prišli zábery bývalej predsedníčky vlády Ivety Radičovej, ako si pod najvyšším rakúskym vrchom Großglockner obzerá zasnežené štíty okolitých hôr. Romantika, ktorú rozhodne treba zažiť vo dvojici. „Prijala som pozvanie na seminár v Salzburgu na tému Ako ďalej s ekonomickým systémom. Po dvoch dňoch práce sme na ceste domov prechádzali autom cez Alpy, a tak sme navštívili Großglockner. Nikdy predtým som tam nebola,“ vysvetlila Radičová.

Iveta Radičová zapadla medzi turistov.
Zobraziť galériu (2)
Iveta Radičová zapadla medzi turistov.  (Zdroj: Tip čitateľa)


Keď sme sa jej opýtali, s kým strávila šesť dní u našich západných susedov, spočiatku sa zdráhala. „Nebola som tam sama, ale v príjemnej spoločnosti,“ povedala záhadne. Na otázku, o koho išlo, nakoniec s úsmevom priznala, že jej spoločnosť robil práve jej exporadca. „Strávila som dovolenku s pánom Balázsom.“ Či ich vzťah nabral hlbší rozmer, však komentovať nechcela. „Povedala som už veľa,“ dodala zjavne uvoľnená a dobre naladená Radičová.

Naša otázka, či ju Balázs požiadal o ruku, ju rozosmiala. Nie, pán Balázs ma nepožiadal o ruku!"

Marián Balázs za volantom bieleho Renaultu odváža expremiérku spod najvyššieho rakúskeho štítu.
Zobraziť galériu (2)
Marián Balázs za volantom bieleho Renaultu odváža expremiérku spod najvyššieho rakúskeho štítu.  (Zdroj: Tip čitateľa)


O tom, že medzi expremiérkou a jej bývalým poradcom je viac, než len priateľstvo, médiá špekulujú už dlho. Počas prezidentskej kampane v roku 2009 Radičovej radil a stál po jej boku ešte ako kňaz s rehoľným menom Ján Krstiteľ Balázs. Pre Radičovú pracoval aj na Úrade vlády, keď šéfoval poradcom premiérky. Prednedávnom sa spolu ukázali na festivale, koncerte, v apríli zase v kine. Po romantickej dovolenke v Alpách, zdá sa, by mohlo pribudnúť viac spoločných aktivít Radičovej s Balázsom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu