Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tajomstvo Ftáčnikovho uleteného videa odhalené: Vieme pre koho tancoval!

Primátor Bratislavy je za každú srandu! Zobraziť galériu (4)
Primátor Bratislavy je za každú srandu!

BRATISLAVA - Záhadné valčíkové kreácie na balkóne Primaciálneho paláca, ktoré predvádzal primátor Bratislavy Milan Ftáčnik už nie sú záhadou. Video, ktoré obletelo slovenský internet je propagáciou tanečného projektu The School Dance.

Pre pár dňami sa internetom začalo šíriť video, na ktorom primátor Milan Ftáčnik sám tancuje na balkóne. Aj keď Ftáčnikovi chýba partnerka, tanečné kroky zvládol bravúrne. Pod balkónom jeho hovorca Ľubomír Andrassy nahrával reportáž, v ktorej hovorí o finále tanečného festivalu The School Dance, ktoré sa má konať budúci piatok na námestí M. R. Štefánika pri Eurovei.  

Dôvod Ftáčnikovho tanečného úletu spočiatku nikto nechcel vysvetliť. „Zatiaľ nevieme bližšie špecifikovať, o čo ide, a preto sa v tejto chvíli vyjadrovať nebudeme," povedala pre Topky Martina Halušková z komunikačného odboru primátora. Ani po prevalení informácie, že ide o reklamu na tanečnú súťaž, hovorca nechcel veľa prezradiť. „Určite nešlo len o rozptýlenie ducha, ale išlo o aktivitu, ktorá súvisí so zaujímavým projektom, ktorý je určený mladým,“ povedal Andrassy.

To, že ide o reklamu tanečnej súťaže, nám však potvrdil jej organizátor - tanečník Peter Modrovský. „Keďže sa s pánom Ftáčnikom poznáme už dlhšie a máme dobrý vzťah, požiadal som ho, či by nebol za takúto formu prezentácie tanečnej súťaže The School Dance. Vzhľadom na to, že ide o kultúrne podujatie pre deti  a mládež z celého Slovenska, nemal problém s humornou upútavkou. Som mu veľmi vďačný za takúto formu podpory,“ prezradil Modrovský.

Aj keď hovorca na videu nepôsobí celkom vierohodne, Ftáčnikove balkónové vystúpenie zožalo úspech. A to nielen u turistov a turistiek, ktorí ho sledovali z námestia a ocenili potleskom, ale aj u internetových užívateľov.

 

Ftáčnik na balkóne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu