Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hit internetu: Primátor Ftáčnik to rozbalil pred turistkami na balkóne paláca!

Primátor Bratislavy Milan Ftáčnik si zatancoval
Primátor Bratislavy Milan Ftáčnik si zatancoval (Zdroj: internet)

BRATISLAVA – Takto primátora hlavného mesta Milana Ftáčnika nepoznáme! Zdá sa, že politik je za každú zábavu a rád sa odviaže. Najnovšie to urobil na balkóne Primaciálneho paláca. Vyšiel na terasu a z ničoho nič začal tancovať. Šokoval tým aj turistov Bratislavy. Zábery sa začali rýchlosťou blesku šíriť po Facebooku.

Ftáčnik je na videu zachytený, ako sám tancuje na balkóne svojej pracovne a vôbec mu pritom neprekáža, že naňho z námestia pozerá udivený dav ľudí. Kamerám sa ho podarilo zachytiť počas interview s hovorcom primátora  Ľubomírom Andrassym. Potreboval politik odbúrať stres z náročného pracovného dňa a prevetrať si hlavu? Alebo sa pripravuje na nejakú tanečnú šou? „Zatiaľ nevieme bližšie špecifikovať, o čo ide, a preto sa v tejto chvíli vyjadrovať nebudeme,“ povedala nám Martina Halušková z komunikačného odboru politika. Potvrdila nám však, že pán primátor si zatancuje veľmi rád. „Má veľmi pozitívny vzťah k tancovaniu. Naposledy svoj tanečný talent predviedol počas tohtoročných Dní otvorenej samosprávy. Súčasťou tohto podujatia bola aj ľudová veselica v Starej tržnici. Primátor si zatancoval takmer s každou účastníčkou podujatia,“ povedala Halušková.

Ftáčnikove tanečné vlohy ľudia z ulice ocenili aj potleskom. Škoda len, že si na tanečný balkónik neprizval aj nejakú partnerku. Bez ohľadu na to sa však video stáva v týchto dňoch hitom internetu.

Ftáčnik na balkóne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu