Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fico si už našiel vyvolenú: Na obranu mieri bývalý šéf Playboya!

Peter Susko Zobraziť galériu (2)
Peter Susko

BRATISLAVA – Mesiac po voľbách sa hýbu ľady aj pri výbere hovorcov vládnych predstaviteľov! Kým Robert Fico mal nájsť náhradníčku za Silviu Belešovú (Glendovú) v osobe bývalej redaktorky Markízy a súčasnej hovorkyne ministerstva životného prostredia Beatrice Hudákovej, rezort obrany prekvapil. Zastupovať by ho mal podľa našich informácií bývalý šéfredaktor pánskeho časopisu Playboy Peter Susko.

Nečakaný výber tváre ministerstva obrany mal zvolil nový minister Martin Glváč. Hovorí sa, že horúcim kandidátom na post hovorcu rezortu má byť Peter Susko. Bývalý rozhlasový redaktor pomerne dlho pôsobil na pozícii šéfredaktora pánskeho magazínu Playboy, ktorý je obľúbený práve pre fotografie sporo odetých slečien v chúlostivých pózach. V minulosti bol aj šéfredaktorom spravodajstva v TV Markíza, svoje skúsenosti v rámci školení odovzdával aj redaktorom v STV. Naposledy bol mediálne známy z obdobia, keď pôsobil ako hovorca STV. Susko má na ministerstve obrany nahradiť hovorcu Ivana Rudolfa, ktorý predtým pracoval v TV Markíza a TA3.

Tú pravú zástupkyňu vlády mal nájsť už aj premiér Robert Fico, ktorý sa musel poobzerať po náhrade za Silviu Belešovú. Tá je momentálne na materskej dovolenke so synom Arthurom. Výber ponechal na súčasného hovorcu Smeru Erika Tomáša, ktorý zrejme bude šéfovať komunikačnému odboru na Úrade vlády. Ešte prednedávnom sa objavovali informácie, že po boku Fica bude vystupovať blondína so skúsenosťami v oblastí komunikácie a médií. Rozhodnutie v ostatných dňoch padlo na súčasnú hovorkyňu ministerstva životného prostredia a brunetku Beatrice Hudákovú, ktorá by mala na rezorte skončiť koncom mesiaca.

Zaujímavé je však to, že Hudáková na ministerstve pôsobila počas Radičovej vlády, keďže pracovala pre bývalého ministra Józsefa Nagya. Premiérovi Ficovi však táto skutočnosť očividne neprekáža, v Smere jej prácu podľa medializovaných informácií totiž považujú za profesionálnu.

Beatrice Hudáková
Zobraziť galériu (2)
Beatrice Hudáková  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu