Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gašparovič bez manželky: Chcel sa vyzliecť kvôli Judínyovej

Erika Judínyová v rozhovore s prezidentom Ivanom Gašparovičom. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová v rozhovore s prezidentom Ivanom Gašparovičom.

BRATISLAVA– Prezident Ivan Gašparovič (70) napriek svojej funkcii nemá problém zalaškovať si pred kamerami. Dokázal to na jazdeckej akcii, kde si ho v odvážnom tope odchytila kvôli rozhovoru moderátorka Erika Judínyová (40). Prezident bol skutočne v uvoľnenej nálade, vtipkoval a užíval si deň bez manželky, dokonca sa kvôli markizáckej moderátorke takmer vyzliekol.

Judínyová sa v odvážnom pletenom tope s hlbokým výstrihom a viditeľnými obrysmi bradaviek postavila pred Gašparoviča, ktorý si dovtedy zachovával dekórum. Zaujímala sa o jeho zdravie, keďže pred piatimi mesiacmi podstúpil operáciu bedrového kĺbu. „Musím zaklopať na drevo, že sa mám veľmi dobre. Prakticky ani neviem, že mám v sebe kus železa, že som bol operovaný a po operácii niekoľko hodín som bol už schopný vstať z postele a zísť,“ uviedol pre reláciu Smotánka.
 
Keď si však pri odchode podali ruky, prezident usúdil, že Judínyovej je v ľahkom tope zima. „Máte studené ruky. Dám vám sako?“ ponúkol sa pohotovo, čo moderátorku prekvapilo a nenápadne sa odtiahla. „Ale úplne nie až tak,“ reagovala vykoľajene, na čo si prezident napokon sako nechal oblečené.

Erika Judínyová v rozhovore
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)


Ktovie, či by bol pán prezident k atraktívnej moderátorke rovnako galantný, keby na podujatie prišiel spolu s manželkou Silviou. Tá sa však v tom čase venovala nadácii.

Smotanka_prezident

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu