Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slota priletel á la kanárik: Inšpirácia v maske, modelovi alebo gayoch?

Ján Slota s najvernejšími Zobraziť galériu (10)
Ján Slota s najvernejšími

BRATISLAVA - Predseda SNS Ján Slota vie, ako zaujať pozornosť. Naposledy sa mu to podarilo počas voľby generálneho prokurátora. Netradične totiž prišiel do parlamentu oblečený ako kanárik. Topky sa pozreli na to, čím sa mohol politik inšpirovať.

Slota drží zatiaľ v šedi parlamentnej módy tento rok prvenstvo. Vďačí za to zrejme narýchlo zvolanej mimoriadnej schôdzi k voľbe generálneho prokurátora. Prerušil totiž dovolenku a na Slovensko dorazil v žltom obleku zladený so svetlou košeľou. Týmto letným štýlom žiaril medzi kolegami. Čo ho mohlo inšpirovať?

1. Model z Milána

Ján Slota
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Počas týždňa pánskej módy v Miláne prezentoval módny návrhár trendy na budúcu sezónu. V kolekcii Roberta Cavalliho sa objavil aj veľmi podobný oblek, ako zvolil šéf národniarov. A keďže manželka Ľubka sa venuje navrhovaniu oblečenia, má zrejme aj dobrý prehľad o tom, čo letí a manželovi to mohla poradiť práve ona.

2. Maska

The Mask
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: internet)

Známy film Maska s Jimom Carreym v hlavnej úlohe mohol tiež inšpirovať politika k voľbe „kanárikovského“ outfitu. Od originálu sa však trochu líši. Slota napríklad zvolil štýlovejšiu kravatu aj topánky. Podobne ako v scenári tohto filmu sa mu však už viackrát podarili kúsky, pri ktorých by obyčajný smrteľník ani neveril, že sú možné u úspešného človeka.

3. Gay Pride

Gay Pride
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

 

Jedna z farieb dúhového pochodu, ktoré v posledných týždňoch zaplavili ulice veľkomiest sveta, je aj žltá. Veľa účastníkov zvolilo práve túto farbu, aby si zakryli aspoň niektoré časti tela. Ani jeden síce nemal taký parádny oblek ako náš politik, podobne ako on však svojou extravaganciou vedia vzbudiť pozornosť.

4. Kráľ Ján I.

Ján Slota
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

 

Možno sa predseda SNS inšpiroval priamo v britskej kráľovskej rodine. Nie je žiadnym tajomstvom, že sa aj on pasujen do role spasiteľa a prvého Slováka medzi rovnými. Práve kráľovná Alžbeta zvolila žlté sako a sukňu na svadbe svojho vnuka.

5. Futbalisti Brazílie a Žiliny

Ján Slota
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

 

Aj keď Slota má radšej lietanie, futbal istotne sleduje. Jeho rodáci zo Žiliny hrávajú domáce zápasy v žltom, podobne ako najlepší na svete Brazílčania. Práve oni majú prezývku kanárici, teda rovnakú ako dostal od kolegov aj Slota.

6. Dan Nekonečný

Ján Slota
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

 

Asi najväčšiu podobnosť má Slotov outfit so štýlom známeho speváka Dana Nekonečného.  Dokonca aj energické vystúpenia českého speváka trochu pripomínajú politikove rázne gestá a slovné útoky. Rozdiel je v tom, že Slota sa málokedy smeje, kým Nekonečného si bez širokého úsmevu nedokáže predstaviť asi nik.

Originál Ján Slota

Ján Slota
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: nrsr.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu