Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zacyklený Figeľ: Opäť sľuboval, že byt daruje čoskoro!

Ján Figeľ Zobraziť galériu (2)
Ján Figeľ

BRATISLAVA - Predseda KDH a minister dopravy Ján Figeľ tvrdí, že sa blíži čas, keď daruje svoj byt v centre Bratislavy, ktorý mu pred pár rokmi pridelilo Staré Mesto a potom si ho odkúpil. „Je to blízko a ubezpečujem vás, že vám dám vedieť,“ povedal dnes na tlačovej besede.

„Ja som svoje rozhodnutie urobil spontánne, vnútorne, slobodne a tak ho aj chcem niesť a naplniť,“ povedal Figeľ, ktorý si nemyslí, že téma jeho bytu je záťažou pre KDH. Podľa vlastných slov bol vďačný za každé porozumenie kolegov zo strany. Na druhej strane, ataky alebo podľa Figeľa až dehonestáciu od novinárov a niektorých politikov, ktoré zažíval, tiež považuje za prínos pre seba. “Lebo ma to zbavilo ilúzie o niektorých ľuďoch a ukázalo ich pravú tvár.“

Figeľov kolega zo strany Pavol Hrušovský dodal, že „slovo robí chlapa a chlap svoje slovo dodrží.“ Podľa neho majú byť novinári v otázke darovania Figeľovho bytu trpezliví. „Ja dôverujem a verím predsedovi a ministrovi, že tak urobí. Naozaj som sa nestretol s tým, že by Ján Figeľ bol niekedy niekoho podviedol alebo oklamal,“ povedal Hrušovský. Podľa neho čas tohto rozhodnutia príde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu