Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenskí futbaloví reprezentanti vyvolajú na Magio pláži ďalší ošiaľ!

Slovenskí futbalisti prídu zajtra na Magiopláž
Slovenskí futbalisti prídu zajtra na Magiopláž

Boli ste náruživými fanúšikmi slovenských futbalistov počas Majstrovstiev sveta v Afrike? Chodievali ste sledovať zápasy na Magio pláž, kde mali jej návštevníci prvýkrát možnosť sledovať prenosy MS vo futbale prostredníctvom Magio televízie? Tak sa na ňu vráťte!

Hráči našej futbalovej reprezentácie totiž vyvolajú doslova „ošiaľ“ svojou prítomnosťou na Magio pláži v utorok 10. augusta 2010, v predvečer priateľského stretnutia s tímom Chorvátska. Prídu medzi svojich fanúšikov v plnej zostave vrátane kapitána Mareka Hamšíka, ktorý sa stal hviezdou známej televíznej reklamy operátora spolu s africkým chlapcom „Dedem“.

Bohatý program na pláži sa začne už o 16.00 hod., kedy sa návštevníci pláže budú môcť zapojiť do rôznych súťaží a kvízov o atraktívne ceny, z ktorých najzaujímavejšou je určite možnosť odfotografovať sa spoločne s našou futbalovou reprezentáciou. Okrem toho budete mať príležitosť položiť futbalistom zopár otázok a, samozrejme, získať aj ich podpisy. Autogramiáda našich futbalových hviezd sa začne približne o 17.00 hod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu