Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Škandalózna oslava: Prokurátori sa zabávali u podnikateľa blízkeho Smeru!

Trnka vraj na oslave spieval z plného hrdla Zobraziť galériu (2)
Trnka vraj na oslave spieval z plného hrdla

RADOŠINA – Nezávislosť ľudí z generálnej prokuratúry sa otriasla v základoch. Podľa medializovaných informácií sa totiž jej vrcholoví predstavitelia minulý týždeň zabávali v reštaurácii patriacej podnikateľovi, ktorý zarábal na štátnych zákazkách počas bývalej vlády. Navyše mali na súkromnú akciu cestovať za peniaze prokuratúry.

Narodeniny v obci Radošina oslavoval námestník Ctibor Košťál. Toho mala na miesto konania párty podľa denníka Sme priviezť služobná limuzína, ktorá je určená na plnenie špeciálnych úloh. Či medzi ne patrí aj oslava narodenín prokuratúra, nevysvetlila.  Nechýbali však ani bývalý šéf prokuratúry Dobroslav Trnka a Ladislav Tichý, ktorý teraz prokuratúru dočasne riadi. Oboch priviezla dodávka označená  kartičkou Generálnej prokuratúry.

Zaujímavé však je, že vináreň, v ktorej sa hostia z prokuratúry zabávali až do skorého rána  patrí firme Pivnica Radošina. Jej majiteľom je známy podnikateľ z Nitry Norbert Bödör. Práve tohto spolumajiteľa futbalového klubu spod Zobora médiá označovali ako človeka blízkeho bývalej vládnej strane Smer.

Esbéeska jeho rodinného príslušníka Miroslava Bödöra dostávala viaceré zákazky na ministerstve hospodárstva, ktorému šéfoval Ľubomír Jahnátek. Bödör je navyše aj Jahnátkovým susedom. Najzarážajúcejšie však je, že Generálna prokuratúra vyšetrovala aj pochybný tender, v ktorom Bödör kúpil od mesta Nitra historickú budovu. Prípad však zastavila polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu