Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Podnikať začal Mellov menovec: Už ma chcel preverovať daňový úrad!

Firma Melmont nepatrí hľadanému zločincovi Zobraziť galériu (2)
Firma Melmont nepatrí hľadanému zločincovi

PRIEVIDZA – Tak to je naozaj nepríjemné! Ako sa ukázalo informácia o tom, že medzinárodne hľadaný Karol Mello začal podnikať v eseročke Melmont je pravdou iba z polovice. Úrady sa totiž sekli v tom, že firmu síce založil Karol Mello, no je to iba menovec niekdajšieho bossa Hornej Nitry. Aké je to žiť v rovnakom malom meste s rovnakým meno a priezviskom?

Informácia o tom, že za spomínanou firmou má byť hľadaný Mello preverovali podľa našich informácii aj v prostredí vyšetrovania. Indíciou malo byť to, že firma bola založená presne v deň, keď Mella priviezli na Slovensko z Poľska. Ako informoval denník Plus jeden deň však za ňou stojí menovec medzinárodne hľadaného zločinca, ktorý už mal kvôli tomu aj problémy. Vraj už mu volali z daňového úradu.

„Pýtali sa ma, či je pravda, že firma, ktorú som prednedávnom založil ja, patrí hľadanému Mellovi. Ak so zámenou  nebudem mať problémy na úradoch, tak to je zbytočné riešiť. Ak by to poškodilo moju firmu, potom budem rozmýšľať, čo ďalej,“ povedal denníku sympatický mladík, ktorý je od Interpolom hľadaného Mella o desať rokov mladší.

Vraj už mal v Prievidzi, kde býva kvôli svojmu menu nepríjemnosti. Údajný člen podsvetia totiž býval v rovnakom meste. Susedka denníku prezradila, že sa báli, keď uvideli na zvončeku meno Mello. Keď však nakoniec vysvitlo, že ide o menovca upokojili sa.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu