Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž (41) na internete lákal ženy k sebe domov: Vytvoril si prezývku Doktor! Znásilnil minimálne dve

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OSTRAVA - Ostravskí kriminalisti obvinili 41-ročného muža zo znásilnenia minimálne dvoch žien. Na internete pôsobil pod prezývkou Doktor a mall k sebe domov lákať ženy. Policajti sa domnievajú, že obetí môže byť viac.

Muž mal v minulosti pôsobiť ako doktor a pod touto prezývkou mal pôsobiť aj na internete. Tam prostredníctvom aj tretej osoby oslovoval ženy. "Prezývku či pseudonym, ktorý mohol používať, je Doktor. Ide o osobu, ktorá v minulosti pôsobila v nemocničnom zariadení na Ostravsku, ale aj v zahraničí," informovala novinky.cz policajná hovorkyňa Eva Michalíková. 

Podľa portálu si mal muž ženy pozvať do bytu v centre Ostravy, ale je možné, že aj niekde inde. Najskôr im mal núkať drogy, potom s nimi mal mať pohlavný styk bez ich dovolenia. "Trestné stíhanie bolo začaté pre spáchanie obzvláśť závažného zločinu znásilnenie a prečinu nevolenej výroby a nakladania s omamnými a psychotropnými látkami," uviedla Michalíková. Muž je v súčasnosti vyšetrovaný vo väzbe. 

Ostravskí kriminalisti sa domnievajú, že poškodených by mohlo by'ť viac, preto sa obracajú aj na ďalších, aby mohli svojimi výpoveďami prispieť k rozšíreniu obvinenia aj o ďalšie skutky. 

 

Viac o téme: ZnásilnenieDoktorFalošný doktor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu