Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po šokujúcom prípade z Nových Zámkov kyselinový útok pri Prievidzi: FOTO Hororová pomsta exmanželke!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook-Polícia SR)

PRIEVIDZA - Ešte v apríli minulého roka Slovensko šokoval prípad, ktorý sa odohral v Nových Zámkoch. Adriana (†39) sa stala obeťou dodnes neznámeho útočníka, keď ráno venčila psa. Látka, ktorou ju oblial, jej spôsobila ťažké poranenia, ktorým napokon podľahla. Malo ísť o kyselinu sírovú. Vo februári tohto roka došlo k ďalšiemu kyselinovému ataku. Okolnosti sú však odlišné.

Tentokrát nie je páchateľ neznámy. Polícia vie, o koho ide, útočník bude stíhaný väzobne. Ako informovali ochrancovia zákona prostrednícvom sociálnej siete, za hrozivý skutok mu hrozí v prípade preukázania viny basa na štyri až desať rokov.  Prievidzský vyšetrovateľ ho obvinil z ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

Prečítajte si aj: Ticho okolo brutálneho kyselinového útoku v Nových Zámkoch: Páchateľ polícii naďalej uniká

Život jej zachránil inštinkt

Čo sa vlastne stalo? Muž (42) sa mal pokúsiť vyliať na hlavu svojej 39-ročnej exmanželky doposiaľ presne nezistené množstvo agresívnej tekutiny. Jeho úmyslom bolo spôsobiť jej ťažkú ujmu na zdraví. 

Po šokujúcom prípade z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

"Mal sa ju pokúsiť zasiahnuť do tváre, čo sa mu našťastie nepodarilo. Napadnutá žena sa inštinktívne uhla a len vďaka jej okamžitej a duchaprítomnej reakcii jej nezasiahol celú tvár," opísala polícia na sociálnej sieti.

Napriek tomu utrpela zranenia. Podľa našich informácií mala žena poleptaný krk aj pery. K incidentu došlo v okrese Prievidza. Vzhľadom na citlivosť prípadu polícia neupresnila, v akej obci sa odohral. 

Po šokujúcom prípade z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Útok v Nových Zámkoch: Páchateľ je na slobode

Verejnosť má stále v pamäti aj udalosť z Nových Zámkov. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície KR PZ v Nitre začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci pre zločin zabitia. No aj takmer rok po tom, čo 39-ročná Adriana prišla o život, o incidente nie sú nové správy. Páchateľ je teda stále na slobode. 

Polícia však podľa medializovaných informácií pracovala aj s verziou, že za útokom môže stáť Adrianin expartner Daniel. „Mali spolu nezhody, ich známi novinárom po útoku tvrdili, že expartner jej dlhodobo robil zle. Údajne išlo o ekonomické záležitosti spoločnej firmy. Na deň, keď si útočník počkal na svoju obeť, má alibi. Bol mimo Slovenska,“ písali v minulosti noviny.sk.

Viac o téme: Kyselinaútok Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu