Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čierny týždeň na cestách! FOTO Po zrážke dvoch áut s nákladiakom na R1 prišlo najhoršie, jeden mŕtvy

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: HaZZ)

NITRA - Ďalšia obrovská tragédia! Jedna osoba zahynula a ďalšie dve utrpeli zranenia pri desivej zrážke nákladného vozidla a dvoch osobných áut na rýchlostnej ceste R1 pri obci Báb (okres Nitra). Cesta je momentálne v úseku od Trnavy smerom do Nitry prejazdná v jednom jazdnom pruhu. O život prišiel len 18-ročný mladík.

Ako informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, dopravná nehoda sa stala na kilometri 30,5 rýchlostnej cesty R1. Na mieste zasahujú hasiči z Nitry a zo Selenca. Dve osoby podľa Križanovej utrpeli zranenia rôzneho rozsahu, jedna svojim zraneniam na mieste podľahla.

Desivé okolnosti

Okolnosti dopravnej nehody, ktoré neskôr priblížila polícia, sú skutočne mrazivé. "Vodič (18) údajne postál so svojim vozidlom na krajnici rýchlostnej cesty a vystúpil z auta, pretože sa mu za jazdy otvorila predná kapota. Pritom ho zrazilo iné vozidlo a následne do nich narazilo ďalšie," uviedli v príspevku na sociálnej sieti.

Čierny týždeň na cestách!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: HaZZ)

Mladíka potom odhodilo do protismeru, kde došlo k tragickej zrážke, ktorú neprežil. "Polícia okolnosti, príčinu a mieru zavinenia tejto tragédie vyšetruje," dodali zástupcovia zákona s tým, že R1 je momentálne obojsmerne prejazdná v jednom jazdnom pruhu. Správu budeme aktualizovať.

Čierny týždeň na cestách!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: HaZZ)

Viac o téme: NehodaR1Báb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu