Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chcel byť frajer, je za chudáka: FOTO Tínedžer sa cez sociálnu sieť vysmial polícii, tá s ním zatočila

Nezodpovednosť mladého vodiča bola zákonne vyriešená. Zobraziť galériu (3)
Nezodpovednosť mladého vodiča bola zákonne vyriešená. (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj, Instagram/brunko_)

BRATISLAVA – Drzosť 18-ročného vodiča nemá konca kraja. Po tom, ako mu policajti naparili pokutu za rýchlosť, si počas rýchlej jazdy odfotil pokutové bločky. Snímku zavesil na svoj instagramový účet. V príspevku označil oficiálny profil polície a svoju ironickú poznámku neváhal zdôrazniť emotikonom vztýčeného prostredníka. Tínedžer si zrejme neuvedomil, že vysmiať políciu sa nevypláca.

Čerstvého vodiča policajti pokutovali za rýchlosť vo výške 80 eur ešte v septembri. Mladík následne pokračoval v jazde, počas ktorej si odfotil pokutové bločky. „V tej chvíli išiel podľa tachometra približne 90 km/h - v jednej ruke držal bločky, v druhej mobil,“ podotkla polícia. Mladý šofér sa nezabudol so svojím skvelým výtvorom pochváliť oficiálnemu profilu Policajného zboru na Instagrame. Čerešničkou na torte je jeho ironická poznámka s vulgárnym a urážlivým emotikonom.

Nezodpovednosť mladého vodiča bola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj, )

Že to nebol dobrý nápad, zistil veľmi rýchlo. „Vzápätí bol tento vodič oficiálne na Instagrame Policajného zboru upozornený, že jeho správanie bude riešené,“ uviedli predstavitelia zákona. A tak sa aj stalo. Vodič za svoje frajerstvo dostal dodatočnú pokutu 40 eur. „A okrem toho si získal takú povesť vo svojom okrese, že pre našich kolegov určite bude aj v budúcnosti neprehliadnuteľný,“ dodali muži zákona.

Mladíkov instagramový účet zdobia najmä fotky auta.
Zobraziť galériu (3)
Mladíkov instagramový účet zdobia najmä fotky auta.  (Zdroj: Instagram/brunko_)

Na celom prípade je zarážajúce, že ide o čerstvého šoféra. „Namiesto toho, aby dodržiaval pravidlá cestnej premávky, respektíve mal aspoň pokoru pri svojom prvom (?) priestupku, tak má odvahu zaútočiť verejne voči Policajnému zboru a to tak, že sa pochváli ďalším priestupkom. Čo z tohto vodiča vyrastie?“ pohoršuje sa polícia.

Viac o téme: VodičPokutaRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu