Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zoznámte sa s kráľom slovenských cestných pirátov: VIDEO Diaľnicu si pomýlil s okruhom F1

Cestný pirát na audi.
Cestný pirát na audi. (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj, )

BRATISLAVA – Vodič na audi to poriadne prepískol! Z jeho rýchlej jazdy, ktorá hraničí s pretekárom Formuly 1, vám príde nevoľno. Diaľničiari ho za jeho pretekársku jazdu potrestali mastnou pokutou.

Diaľniční policajti potrestali ďalšieho cestného piráta. Oproti predošlým „pretekárom“ je vodič na videu najnezodpovednejší, lebo šiel neuveriteľných 245 kilometrov za hodinu. „Tento vodič zrejme zabudol, že na Slovensku neplatí neobmedzená rýchlosť na diaľnici,“ uviedli policajti.


Čítajte aj: Diaľničiari za pár hodín chytili troch cestných pirátov: FOTO Ten, čo šiel 217 km/h, mal hroznú výhovorku


Muži zákona šoféra pokutovali. „Za jeho pretekársku jazdu mu bola uložená bloková pokuta vo výške 800 eur,“ dodali zástupcovia zákona.

Trenčianski diaľniční policajti počas jednej služby v úvode októbra chytili až troch cestných pirátov. Jedného namerali v Trenčíne smerom na Žilinu. Za to, že šiel 193 km/hod, dostal 500-eurovú pokutu. Ďalšieho namerali v Novom Meste nad Váhom v smere jazdy na Bratislavu. Jazdil rýchlosťou 202 km/hodinu, za čo dostal pokutu vo výške 800 eur. A tretiemu na diaľnici D1 v Dubnici nad Váhom v smere jazdy na Žilinu namerali až 217 km/hodinu.

Viac o téme: PokutaCestný pirátPrekročenie rýchlosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu